Căutare Live

Declarațiile sfidătoare ale tatălui acuzat că și-a vândut copilul în sclavie: „Era cu niște copii, se juca în curte”

Caz înfiorător descoperit de poliţişti. Un copil a fost vândut ca sclav chiar de tatăl său. Băiatul de 11 ani era trimis la munci grele ale câmpului, pentru care era plătit cu câteva sute de lei lunar. Toţi banii ajungeau la părintele său.

Caz înfiorător descoperit de poliţişti. Un copil a fost vândut ca sclav chiar de tatăl său. Băiatul de 11 ani era trimis la munci grele ale câmpului, pentru care era plătit cu câteva sute de lei lunar. Toţi banii ajungeau la părintele său.

La vârsta la care alţi copii învaţă şi se joacă, un băiat de doar 11 ani din localitatea dâmboviţeană Merii era supus la munci grele pe câmp. Copilul le-a povestit anchetatorilor calvarul prin care a trecut în ultimii doi ani: tatăl său l-a forţat să lucreze pentru diferiţi localnici. A stat cu vacile pe câmp de dimineaţa până seara. Era plătit cu 600 de lei pe lună, dar nu a văzut niciun ban. Tatăl său încasa tot.

Minorul nu ştie de şcoală, nu ştie de joacă şi nimic din ce ar fi normal pentru un copil de vârsta lui. el ştia un singur lucru: ca trebuia să vin aici pe islazul de la Găeşti şi să aibă grijă de vite. 09.25

Băiatul era singurul rămas în grija tatălui, după ce mama i-a părăsit. Cei şapte fraţi ai săi se află toţi într-un centru de plasament.

Tatăl băiatului are propria variantă.

„Eu deocamdată nu luam bani pe urma lui, luam bani pe urma mea. Eu munceam, nu muncea copilul. El nu muncea copilul, copilul era cu nişte copii, se juca prin curte.”

Autorităţile în schimb nu au dubii: copilul a fost vândut pentru câteva sute de lei. Băiatul de 11 ani a ajuns în grija statului. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru trafic de minori şi exploatarea persoanelor vulnerabile.

Una dintre fetițele spălate pe cap cu soluție pentru oi este în comă. Otrava i-a afectat creierul, iar medicii se luptă ... A fost cutremur în România. Unde s-a produs și ce magnitudine a avut...
Parteneri
Filme despre sfârșitul lumii. 5 povești apocaliptice pe care trebuie să le vezi
Dacă ești adepta filmelor de acțiune cu scenarii greu de imaginat, ți-am pregătit o listă cu filme despre sfârșitul lumii care să te țină cu sufletul la gură. Am ales pentru tine unele dintre cele mai apreciate producții din toate timpurile cu actori de renume și scenarii pline de suspans.
Catine.ro
Ultimele știri