Antena Căutare

Detalii de ultimă oră în cazul celor cinci fete dispărute în Dâmbovița. Polițiștii, pe urmele lor: ”Au fost date în consemn la frontieră!”

Apar noi detalii în cazul celor cinci adolescente care au dispărut de centrul de tip familial din județul Dâmbovița. Polițiștii au noi informații și le-au dat în consemn la frontieră.

Conform Antena 3, una dintre fete a dispărut de acasă în luna mai. Celelalte, însă, care au vârste cuprinse între 13 și 18 ani, au plecat de joi.

De asemenea, poliția a lansat un apel public, cerând populației să anunțe la 112, sau la cea mai apropiată secție de poliție, dacă le vede. Oamenii legii au mai aflat că două dintre ele au mai dispărut și în trecut, ultima plecare fiind înregistrată în luna mai.

Ghica Mihaela Roberta, în vârstă de 15 ani. La momentul plecării purta pantaloni de culoare deschisă şi geacă de culoare gri deschis. Semnalmente: 1,60 m, ten închis, ochi negri, păr negru, lung.

Bucur-Chivu Alexandra-Costinela, în vârstă de 16 ani. La momentul plecării purta blugi de culoare albastră şi geacă vişinie de fâş. Semnalmente: 1,55 m, ochi albaştri, constituţie atletică, ten deschis, păr lung, negru.

Hâncianu Ana-Maria, în vârstă de 14 ani. La momentul plecării purta pantaloni tip camuflaj, vesta de fâş de culoare albastră cu glugă gri, bluză de culoare albă şi pantofi sport având culorile alb cu negru. Semnalmente: aproximativ 1,55 - 1,60 m, constituţie slabă, ten deschis, păr negru, tuns scurt.

Neagu Alexia-Lavinia, în vârstă de 13 ani. La momentul plecării purta o geacă de culoare neagră. Semnalmente: 1,50 - 1,53 m, ten deschis la culoare, părul lung, negru, vopsit blond la vârfuri.

Drosu Florenţa-Emilia, în vârstă de 18 ani. La momentul plecării purta blugi de culoare albastră, geacă de fâş de culoare neagră şi pantofi sport având culorile alb, roşu şi gri.

Atenţionare de călătorie emisă de MAE - Ploi torenţiale, inundaţii şi vânt, în Spania... Accident în lanț, pe Autostrada A1. Șapte persoane, între care un bebeluș de șase luni și un copil de doi ani, au fost r...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x