Antena Căutare

Dezvăluire bombă despre ancheta Caracal. Un copil de 11 ani, ultima persoană care a văzut-o în viață pe Alexandra Măceșanu

Ultima persoană care ar fi văzut-o în viață pe Alexandra Măceșanu, adolescenta răpită și ucisă de Gheorghe Dincă, ar fi un copil de 11 ani, potrivit unui document făcut public de Antena 3.

„Documentul este devastator pentru autorități. Pentru modul în care a debutat ancheta și a continuat ancheta. În momentul în care pornești pe o cale greșită, vei merge pe acea cale greșită, tu având impresia că lucrurile sunt cum trebuie. Este vorba de documentul prin care Ovidiu Popescu, procurorul de la Caracal, este trimis în judecată disciplinară. Acest copil de 11 ani este cel care le spune pentru prima dată polițiștilor autorităților că a văzut-o pe Alexandra urcând într-o mașină break, gri. Doar că el a identificat-o ca fiind un BMW, pentru că era un copil și nu știa prea bine care sunt mărcile auto. Drept urmare, polițiștii fără alte verificări, fără să vizioneze imaginile de pe camerele de supraveghere, fac trei percheziții la adrese greșite”, a povestit Ana Maria Bujor, la Antena 3.

Din luna iulie, părinții Alexandrei Măceșanu nu mai știu nimic de fiica lor. În urma analizelor oaselor calcinate descoperite în incineratorul artizanal din curtea lui Gheorghe Dincă specialiştii au stabilit, cu o probabilitate de peste 99,9%, că acele oase aparţin Alexandrei, în cazul oaselor de la lizieră, despre care suspectul Gheorghe Dincă spune că ar aparţine Luizei, nefiind însă obţinut un rezultat clar, avocaţii celor două familii, Măceşanu şi Melencu, au depus plângeri penale pe numele specialiştilor INML, contestând rezultatele. Anchetatorii au solicitat, în cazul oaselor de la lizieră, în încercarea de a obţine rezultate concludente, ajutorul FBI, un set de probe fiind transmis unui laborator din SUA.

CNAIR vrea să achiziţioneze servicii de pază în valoare de peste 12 milioane euro... Douăzeci de migranți au încercat să părăseacă țara în mod ilegal. Cum au fost ascunși într-o utilitară...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x