Antena Căutare

Directorul unui colegiu din Calafat, răpus de băutură. A fost filmat în timp ce dormea cu capul pe o masă

Directorul unui colegiu din Calafat a fost filmat în ipostaze compromiţătoare: căzut lângă o maşină şi dormind pe o masă din curtea liceului! În ambele cazuri, din cauză că băuse prea mult, susţin unele cadre didactice.

Directorul unui colegiu din Calafat a fost filmat în ipostaze compromiţătoare: căzut lângă o maşină şi dormind pe o masă din curtea liceului! În ambele cazuri, din cauză că băuse prea mult, susţin unele cadre didactice. Acestea spun că abaterile nu sunt singulare. Directorul ar obişnui să bea chiar în incinta liceului.

Deşi recunoaşte locul, directorul nu recunoaşte consumul de alcool asta deşi a fost surpins de unii profesori şi chiar de elevi în ipostaze nu tocmai conforme cu statutul său.

Imaginile cu directorul au ajuns şi pe masa inspectorilor şcolari, dar aceştia spun că nu pot face nimic până când nu există o plângere oficială.

Directorul unui liceu din Calafat este acuzat că bea alcool în incinta unității de invățământ până când nu se mai poate ține pe picioare. Bărbatul a fost filmat și fotografiat în ipostaze absolut jenante.

Cristian Ioneață este directorul Colegiului Tehnic Stefan Milcu din anul 2017. Mai mulți profesori susțin că acesta nu numai că obișnuiește să consume alcool la școală, dar a fost văzut,, în repetate rânduri, căzut prin curtea școlii. In spațiul public, directorul a apărut, de exemplu, intr-o fotografie, prăbușit lângă portiera unei mașini.

Medici care eliberau acte false pe bani! Sute de oameni primesc indemnizații de handicap, deși sunt sănătoși. Rețea desc... Răsturnare de situație în cazul Caracal! Amenda de 5.000 de lei, aplicată mamei Luizei Melencu, a fost anulată...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x