Antena Căutare

Cruzime de nedescris! Doi studenti si-au abandonat bebelusul la marginea unei paduri

Doi studenti si-au scos bebelusul de cinci zile din maternitate ca sa-l abandoneze la marginea unei paduri. In frig. Si intr-un loc unde l-ar fi putut ucide animalele salbatice. Copilul a avut insa noroc. Desi a stat o noapte in frig, un barbat l-a gasit la timp si a chemat medicii

Au iesit din maternitate, dupa o nastere fara probleme si s-au indreptat nu spre casa, ci spre padure. L-au abandonat in imprejurimile Manastirii Ghighiu. Unde copilul, perfect sanatos, a stat 12 ore in frig. Oricand l-ar fi putut ataca animalele.

Salvarea a sosit din mainile unui localnic. Bebelusul era in soc hipotermic atunci cand l-a descoperit. Daca ar fi ajuns cateva ore mai tarziu, l-ar fi gasit pe micut inghetat.

Bratara pe care pruncul o avea la mana, primita in maternitate, le-a fost de mare ajutor politistilor. Datele de pe ea i-au condus spre parinti.

Se fac cercetari in cauza sub aspectul savarsirii infractiunii de tentativa de omor calificat. Pedeapsa pentru cei doi parinti, acum audiati, ar putea ajunge si la 12 ani.

IMAGINI SOCANTE! O batrana din Eforie a fost lasata sa moara de foame de catre fiul sau... Mai multe femei si-au impartit pumni si picioare in mijlocul Clujului. Trecatorii, simpli cameramani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x