Antena Căutare

Doi tineri din Cluj, filmati in timp ce furau un container metalic cu macaraua

Furau containere metalice de gunoi de prin cartiere, le transportau cu un camion-macara, iar apoi le vindeau la fier vechi! Doi tineri clujeni au fost prinsi in flagrant de politisti, chiar in timp ce transportau un container pentru care urmau sa primeasca 1000 de lei. Imaginile au fost surprinse pe camere. Tinerii, printre care si un minor, sunt retinuti acum de politisti.

O metoda pe cat de originala, pe atat de ilegala de a scoate bani. Camerele de supraveghere ii surprind pe baiatul de 26 de ani si pe amicul sau de 17 ani chiar in momentul in care iau pe sus containerele metalice. In prima parte a "misiunii", unul dintre tineri se urca pe container si il leaga de macara.

Intr-un timp foarte scurt tanarul reuseste sa puna totul la punct. Amicul sau din macara, pe care tinerii au inchiriat-o legal de la o societate specializata, incepe sa ridice containerul. Si pornesc la drum. Numai ca politistii i-au ridicat si ei pana la urma - fara macara.

In urma cercetarilor, au stabilit ca baietii obtineau cel putin 1000 de lei pe container, la fier vechi.

Hotul de 26 ani avea experineta in. domeniu. A mai furat un container metalic si acum doua saptamani.

Cinsprezece kilograme de aur au fost furate din mall-ul din centrul orasului Bacau... Roman luat ostatic in Algeria: "Am evadat. Nu am fost salvati de nimeni. Am mers 35 km prin desert"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x