Dolj: Nouă copii de la o şcoală din Dăbuleni prezintă stări de rău, după folosirea unui dezinfectant

Nouă copii de la o şcoală din Dăbuleni, judeţul Dolj, prezintă greaţă, iritaţii ale căilor respiratorii, ei fiind duşi la spitalul orăşenesc pentru îngrijiri medicale, cel mai probabil starea de rău fiind cauzată de folosirea unui dezinfectant.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dolj, miercuri, nouă copii de la o şcoală din Dăbuleni au ajuns la Spitalul Orăşenesc după ce au prezentat stări de greaţă, vomă şi irataţii ale căilor respiratorii.

La faţa locului s-au deplasat o autospecială de victime multiple şi o ambulanţă a Serviciului Judeţean.

Copiilor li se acordă primul ajutor din partea cadrelor medicale de la spital, iar în urma evaluării va fi luată decizia dacă se impune transportul acestora la spitalul din Craiova.

Un caz similar a avut loc, tot miercuri, în judeţul Dolj, după ce mai mulţi elevi de la şcoala din comuna Daneţi s-au intoxicat cu substanţe de dezinsecţie, 15 dintre ei fiind duşi la unităţi medicale.

Sursa : news.ro

Pippa Middleton a dezvăluit secretul din spatele siluetei sale. Cum reușește sora lui Kate Middleton să se mențină în formă
Pippa Middleton a dezvăluit secretul din spatele siluetei sale. Sora lui Kate Middleton nu ține...
Horoscopul zilei de 23 septembrie 2021. Berbecii trebuie să ia o decizie importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 23 septembrie 2021 aduce multe momente dificile în viața Berbecilor....
Parteneri
Parmigiana de vinete. Rețetă clasică din bucătăria italiană
Parmigiana de vinete este o rețetă din bucătăria tradițională italiană de vinete cu parmezan și cu sos de roșii. Pe cât de simplă este rețeta, pe atât de gustoasă și consistentă.
Catine.ro
Ultimele știri