Dolj: Nouă copii de la o şcoală din Dăbuleni prezintă stări de rău, după folosirea unui dezinfectant

Nouă copii de la o şcoală din Dăbuleni, judeţul Dolj, prezintă greaţă, iritaţii ale căilor respiratorii, ei fiind duşi la spitalul orăşenesc pentru îngrijiri medicale, cel mai probabil starea de rău fiind cauzată de folosirea unui dezinfectant.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dolj, miercuri, nouă copii de la o şcoală din Dăbuleni au ajuns la Spitalul Orăşenesc după ce au prezentat stări de greaţă, vomă şi irataţii ale căilor respiratorii.

La faţa locului s-au deplasat o autospecială de victime multiple şi o ambulanţă a Serviciului Judeţean.

Copiilor li se acordă primul ajutor din partea cadrelor medicale de la spital, iar în urma evaluării va fi luată decizia dacă se impune transportul acestora la spitalul din Craiova.

Un caz similar a avut loc, tot miercuri, în judeţul Dolj, după ce mai mulţi elevi de la şcoala din comuna Daneţi s-au intoxicat cu substanţe de dezinsecţie, 15 dintre ei fiind duşi la unităţi medicale.

Sursa : news.ro

Parteneri
Coafura Angelinei Jolie la premiera Eternals din Roma a fost criticată de fanii de pe rețelele sociale. Motivul pentru care a stârnit reacțiile tuturor
Coafura Angelinei Jolie de la premiera filmului Eternals din Roma a ajuns un adevărat subiect de dezbatere pe internet. Deși actrița a avut o imagine impecabilă pe covorul roșu, fanii vigilenți au remarcat rapid o greșeală de proporții în look-ul vedetei. Se pare că stilistul Angelinei s-a grăbit atunci când i-a adăugat artistei câteva extensii de păr.
Catine.ro
Ultimele știri