Antena Căutare

Doru Buscu: "SRI-ul nu e o institutie de telefoniste”

Scandalul stenogramelor continua. Dupa ce Catalin Popa - director editorial al Realitatea TV - a declarat ca va da in judecata SRI-ul, intrucat discutiile telefonice cu Sorin Ovidiu Vantu nu trebuiau facute publice, pentru ca nu aveau relevanta in dosarul Nicolae Popa, in care patronul trustului Realitatea-Catavencu e implicat, Doru Buscu confirma la randu-i ca va actiona in justitie institutiile statului. "Sansa e de partea noastra, fara discutie", afirma directorul editorial al Academiei Catavencu.

● Jurnalul National:
Vei da in judecata doar SRI-ul?
● Doru Buscu:


● Cand se va petrece?
● Cel mai probabil saptamana care vine. Va fi ceva ce se va judeca in regim de urgenta, pentru ca de obicei in astfel de cazuri, daca merg pe termenele clasice ale instantelor in timp de ani, raul ramane facut, si efectul eventual pozitiv pe care il obtii in justitie pica intr-un moment in care nimanui nu-i mai pasa de asta. De aia o sa incercam sa gasim o formula rapida.

● Cine da in judecata, tu, Sergiu Toader, Catalin Popa...
● In ceea ce ma priveste, eu ii dau in judecata. Presupun ca si ceilalti care s-au descoperit in stenograme. Va fi cred o actiune comuna pentru ca speta este aceeasi.

● A fost verificata veridicitatea stenogramelor? Pare ca ti-ar lipsi niste raspunsuri din discutiile purtate cu Vantu.
● Da, in cazul meu lipsesc raspunsuri, este un semimonolog de-al lui Vantu, dar eu imi amintesc cu precizie discutia, in cazul meu, ea corespunde in linii mari.

● Lipsesc eventuale reactii ale tale sau impotriviri la spusele lui Vantu?
● Nu-mi amintesc, daca as vedea raspunsurile, as putea sa-ti zic.

● Ce daune o sa cereti?
● Urmeaza ca avocatii sa spuna care sunt sansele sa avem un rezultat rapid. Nu dauna marteriala e importanta, ci principiul.

Citeste tot articolul pe Jurnalul!

Foto: Intactimages

Sorin Rosca Stanescu: "Ziaristii supravegheati de SRI sunt extrem de critici la adresa presedintelui si a PDL"... Stelian Tanase: "Stenogramele, marturia santajului"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x