Antena Căutare

Doua cutremure la interval de 6 minute, in Romania

Doua cutremure de intensitate mica s-au produs in Romania in noaptea de miercuri spre joi. Primul a avut loc in zona Buzau-Braila, iar cel de-al doilea in Vrancea.

Potrivit Centrului Seismic Euro-Mediteranean, primul seism, cum magnitudinea de 3,0 pe scara Richter, a avut loc in zona Vrancea si s-a produs la ora locala 1:11. Epicentrul a fost localizat la 51 kilometri Vest de Focsani si 32 kilometri Nord-Est de Nehoiu, la o adancime de 144 de kiolmetri.

Cel de-al doilea cutremur a avut la ora 1:57. Acesta a avut o magnitudine de 3,5 pe scara Richter, iar epicentrul a fost localizat la 38 de kilometri Sud-Vest de Braila si 10 kilometri Sud-Est de Ianca, la o adancime de 22 de kilometri.

Cutremurele cu o magnitudine de sub 5 pe scara Richter sunt considerate a fi de intensitate mica. Acestea au loc relativ frecvent la noi in tara. De regula, cele care depasesc magnitudinea de 2-3 pe scara Richter sunt resimtite usor de unii locuitori ai zonelor apropiate de epicentru, insa acestea nu provoaca victime sau daune materiale.

Sursa: Antena3

Bilantul gripei porcine a ajuns la 24 de imbolnaviri si 4 decese... VIDEO! Bucuresti: O femeie a fost sfasiata de caini...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x