Antena Căutare

Tragedie fără margini! Două eleve, spulberate pe trecerea de pietoni de un autobuz care nu a putut opri din cauza zăpezii

O tragedie fără margini s-a petrecut în această dimineață în Bistrița, două eleve care mergeau la școală fiind spulberate pe trecerea de pietoni de un autobuz care nu a putut opri din cauza zăpezii de pe carosabil, transmite Mediafax.

O tragedie fără margini s-a petrecut în această dimineață în Bistrița, două eleve care mergeau la școală fiind spulberate pe trecerea de pietoni de un autobuz care nu a putut opri din cauza zăpezii de pe carosabil, transmite Mediafax.

Cele două fete, lovite de autobuz pe trecerea de pietoni, au traumatisme şi fracturi, fiind duse la spital pentru îngrijiri medicale.

“Am găsit două fetiţe de 16 şi respectiv 13 ani, lovite de maşină, conştiente, cooperante, stabile hemodinamic şi respirator. Una dintre ele prezenta o fractură de membru superior, iar cealaltă un traumatism de membru inferior. Ambele sunt transportate la spital pentru mai multe investigații şi tratament de specialitate. Fetiţele erau pe trecerea de pietoni şi au fost lovite de un autobuz care nu a putut opri la timp din cauza zăpezii”, a declarat purtătorul de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Bistriţa-Năsăud, Ciprian Păcurar.

Poliţiştii au declanşat o anchetă în acest caz urmând să stabilească împrejurările în care s-a petrecut accidentul.

“Un bărbat de 68 de ani în timp ce conducea un autobuz pe rază municipiului Bistriţa a surprins şi accidentat două minore de 16, respectiv 13 ani care erau angajate în traversarea regulementară a străzii. Şoferul a fost testat cu apartatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pe Poliţie Bistriţa-Năsăud, Diana Pintea.

În acest caz se fac cercetări pentru vătămare corporală din culpă.

Atenție, elevi! Școlile se închid din cauza condițiilor meteo... Numărul tinerilor din România a scăzut dramatic în ultimii 15 ani! Câți au dispărut din țară...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x