Antena Căutare

Două fete au fost exmatriculate după ce au dus alune la școală! Profesor: ”Puteau fi consencințe fatale!”

Un caz teribil a avut loc într-o școală din Anglia, acolo unde două eleve au fost exmatriculate, după ce au fost acuzate că și-au ”otrăvit” profesoara. 

Un caz teribil a avut loc într-o școală din Anglia, acolo unde două eleve au fost exmatriculate, după ce au fost acuzate că și-au ”otrăvit” profesoara.

Alexandra McDonald, în vârstă de 16 ani și prietena ei Maddie Colly, de 17 ani, au fost exmatriculate pentru 20 de zile, întrucât au pus mai multe alune pe catedră.

Se pare că profesoara lor era alergică la alune și au încercat să-i facă o glumă.

”„În urma unei anchete interne, am decis să le excludem temporar pe cele două tinere, din cauza incidentului extrem de periculos, care ar fi putut avea consecințe fatale”, a spus purtătorul de cuvânt al școlii, conform Metro.co.uk.

Profesoara a mărturisit, de asemenea, că le-a auzit pe cele două cum chicoteau pe coridor, dar nu și-ar fi putut imagina vreodată o astfel de întâmplare.

”Nu a mai fost implicată în niciun conflict până acum. Este cea mai mare pedeapsă pe care a primit-o. Când am auzit că este exmatriculată, nu mi-a venit să cred”, a spus tatăl Alexandrei.

Moarte tragică pentru un tânăr de 18 ani! Băiatul a murit după ce a mâncat o friptură de porc. Care a fost diagnosticul... Bacalaureat 2019. Patru tipuri de Bacalaureat, propunerea ministrului Ecaterina Andronescu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x