Antena Căutare

Doua magazine din Mamaia au fost distruse de un incendiu puternic

Pompierii constanteni au avut o misiune de foc aseara. Doua magazine din Mamaia s-au facut scrum. Cativa oameni care treceau din intamplare prin zona au observat flacarile de cativa metri si au dat alarma. Dar oricum pompierii au fost chemati tarziu asa ca pagubele sunt foarte mari

Au fost suficiente cateva minute pentru ca magazinele sa se transforme in torte. “O prietena a vazut ca e ceata, fum si noi am iesit, fata a vazut ca miroase, ne-am apropiat aici, am cautat locul si dupa aceea am sunat la pompieri si am vazut ca arde”, a povestit un martor.

N-a trecut mult pana cand s-au auzit si sirenele pompierilor. Doua autospeciale au oprit langa magazinele cuprinse de flacari. “Au ars doua spatii comerciale langa Teatrul de Vara din Mamaia. Din cercetarile de la fata locului este posibil ca focul sa fi fost aprins de la oameni ai strazii care s-au strans si au folosit flacara deschisa”, a declarat locotenentul colonel Dan Constantinescu, comandantul Grupului de Interventie Constanta.

Din cele doua spatii comerciale n-a mai ramas nimic. Daca incendiul a fost intr-adevar provocat de oamenii fara adapost, proprietarii vor ramane cel mai probabil cu paguba.

Tulcea: 11 oameni au ramas pe drumuri, dupa ce casele le-au fost mistuite de flacari... UPDATE Mai multe drumuri nationale au fost inchise: Codul portocaliu de viscol, prelungit pana la ora 20:00...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x