Antena Căutare

Douăzeci de migranți au încercat să părăseacă țara în mod ilegal. Cum au fost ascunși într-o utilitară

Poliţiştii de frontieră de la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac I au descoperit 20 de cetăţeni din Iran, Afganistan, Irak, Somalia şi India. Aceștia încercau să iasă ilegal din ţară ascunşi în interiorul unei autoutilitare încărcate cu paleţi.

"În urma analizei de risc specifice, poliţiştii de frontieră au procedat la efectuarea controlului amănunţit al mijlocului de transport. Astfel, în interiorul acestuia au fost descoperite ascunse în 6 lăzi din placaj, douăzeci de persoane. Cu ocazia verificărilor efectuate, poliţiştii de frontieră au stabilit că cei în cauză sunt cetăţeni din Iran, Afganistan, Irak, Somalia şi India, 12 bărbaţi, 3 femei şi 5 copii, toţii adulţii având vârste cuprinse între 18 şi 39 de ani, iar minorii între 15 şi 17 ani. În cadrul cercetărilor, poliţiştii de frontieră au stabilit că persoanele intenţionau să ajungă în state din vestul Europei”

Cei 20 de migranți erau ascunși în interiorul a șase lăzi din placaj. Bărbatul aflat la volanul utilitarei este de origine română. Conform documentelor de însoţire, acesta transporta paleţi din România, cu destinaţia Austria.

FOTO: Poliția de frontieră

Dezvăluire bombă despre ancheta Caracal. Un copil de 11 ani, ultima persoană care a văzut-o în viață pe Alexandra Măceșa... O fetiță de șapte ani care s-a accidentat în pauză, dusă acasă de profesori și lăsată în grija unui frate de 12 ani. Mic...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x