Antena Căutare

Drama: Un copil si bunicii lui au murit striviti sub un zid

Un copil de zece ani si bunicii lui au murit striviti de zidul unei case parasite a unui vecin, in Timis. Subrezit de ploi, zidul s-a prabusit, in miez de noapte, peste camera in care dormeau cei trei. Abia de dimineata au fost gasiti fara suflare sub daramaturi.

Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Judetene Timis, doua persoane in varsta de aproximativ 70 de ani si un copil de zece ani, din localitatea Nitchidorf, au murit dupa ce un zid al locuintei lor s-a prabusit peste ele, in timp ce dormeau.

"Casa vecina, care a fost practic lipita de cea a celor doi batrani, s-a prabusit din cauza ploilor din ultimele zile, peretii din chirpici cedand. In cadere, aceasta a antrenat si zidul din caramida al locuintei celor doua victime, care in acel moment se odihneau. Oamenii au murit pe loc in urma acestui incident", a explicat purtatorul de cuvant.

Consiliul National de Etica: Kovesi nu a plagiat in lucrarea de doctorat... Muntii Fagaras, in flacari: Pompierii au o misiune aproape imposibila...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x