Antena Căutare

Drogurile, pe meniul unui local de lux din Capitala

In lumea bogatilor, pana si meniul unui restaurant poate ascunde placeri ilegale. Pentru un pretul bun, patronul unui local de lux din sectorul unu le furniza clientilor cocaina adusa direct din America de Sud. O afacere profitabila, pana cand procurorii nu i-au pus banii pe masa ci catusele la maini.


Cocaina e, potrivit autoritatilor, cel mai cautat stupefiant in sectoarele 1 si 2, adica paradisul localurilor de lux. In 3 si 5, heroina este drogul preferat, in 4 se cumpara mai mult pastile de ecstasy, in timp ce sectorul 6, amfetamina e cea mai vanduta.

Centrul Istoric face nota discordanta si cand vine vorba de droguri, cannabisul fiind mai usor de gasit, aici, decat un loc liber la terasa sambata seara.

Cea mai mare temere a autoritatilor e insa ca asa-zisele droguri traditionale vor fi in curand inlocuite cu etnobotanicele. Iar varsta la care se consuma prima data astfel de stupefiante a scazut enorm.

Romania pare, in continuare nepregatita in lupta cu drogurile. Ii lipsesc centrele de prevenire sau tratare, iar de specialisti aproape ca nu putem vorbi. In tot acest timp, numarul dependentilor care mor dupa supradoze ramane prea mare. Iar ultimele cifre statistice ale autoritatilor sunt din 2009.

ANOFM: S-au ocupat 65% din posturile programate pentru 2011... Scandal in trafic: Un sofer a intrat cu capul prin geamul din spate al unei masini...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x