Antena Căutare

Durere fără margini! Cristina Manea, tânăra mamă care a aflat ca suferă de cancer, după ce și-a adus pe lume fetița, s-a stins: "Sufletul meu frumos și scump, de ce ne-ai părăsit?"

Cristina Manea, mămica de numai 23 de ani, s-a stins după ce a pierdut lupta cu boala, într-o clinică din Turcia. Tânăra a fost diagnosticată cu o formă rară de cancer la câteva ore după ce a adus pe lume o fetiță.

Cristina Manea, mămica de numai 23 de ani, s-a stins după ce a pierdut lupta cu boala, într-o clinică din Turcia. Tânăra a fost diagnosticată cu o formă rară de cancer la câteva ore după ce a adus pe lume o fetiță.

Mesajele dureroase au curs încontinuu pe pagina Cristinei. Toată lumea o plânge:

"Ai fost un suflet bun si mare pe pamant ,care a avut puterea să lupte cu boala asta crunta pana în ultimul moment!! Dumnezeu a avut nevoie de tine sa veghezi pe cei dragii de acolo de sus!!!!Sincere condoleante familiei Cristinei Manea!!!Si multa putere sotului Adrian Manea!!!"

"Sufletul meu frumos si scump, de ce ne-ai părăsit? De ce nu ai vrut sa mai stai cu noi?! Nu pot si nici nu vreau sa cred ca ai plecat... Dar, din pacate Doamne Doamne te-a vrut acolo sus, printre îngeri...Sa stii ca, deja ne este dor de tine...Nu te voi uita niciodata, Crissu meu frumos! Locul tău din inima mea nu il poate inlocui nimeni! Iti multumesc pentru toate clipele petrecute alaturi de tine! Te iubesc! Drum lin spre ceruri, suflet minunat! "

" Cristina a devenit un inger și ne veghează pe toți de acolo de sus , drum lin înger."

"Ingerasul nostru Cristina Manea de ce ne-ai parasit ? Atatea amintiri frumoase impreuna... Cele mai frumoase... De la colege, pana la cele mai bune prietene, domnisoara mea de onoare, plimbari, mancat, dormit impreuna, secrete, planuri.. Este cea mai cumplita veste sa stiu ca nu iti voi mai vedea niciodata chipul zambind, sa stiu ca nu te voi mai intalnii sa ma umpli de entuziasm. Cuvintele sunt prea dureroase si putine pentru ce exista in sufletul nostru. Ai grija inger lumi.."

"Imi este greu sa gasesc cuvinte potrivite...Am crezut in sansa ei si asteptam alte vesti... Sincere condoleante familiei indoliate!"

"Dumnezeu sa o ierte! Multa putere familiei si tie Adrian Manea iti doresc multa putere sa iti de-a Domnul sa iti poti creste fetita frumos! Pastreazai amintirea vie!!!Condoleante!"

"Nu pot sa cred ca nu mai esti...ai plecat mult prea devreme,nu m-am gandit o secunda ca nu am sa te mai vad prietena mea frumoasa si buna. Am sperat si m-am rugat tot timpul sa te intorci cu bine la minunea care te astepta acasa, si la familia ta.In 2016 ne planificam nuntile,erai atat de fericita,in 2017 totul devenea realitate,erai o femeie implinita....

Sunt atatea de spus dar acum cuvintele sunt prisos,e clar Dumnezeu ia langa el oameni frumosi si buni.Odineste-te in pace suflet curat si bun, vei ramane mereu in inima mea!Condoleante familiei si multa putere !!!"

"De ce ne-ai parasit tocmai acum?! Tocmai acum cand ne dovedisei ca esti puternica si luptai sa vi acasa sanatoasa!!!!! Sufletul nostru! Stim sigur ca Dumnezeu are grija de tine , dar noi aveam nevoie de tine aici pe pamant. O sa ramai toata viata in sufletul nostru!
Nu te vom uita niciodata!
", este mesajul tragic postat de fratele Cristinei, în urmă cu câteva minute.

Vremea 11 ianuarie. Unde ninge în România... O ambulanță, chemată de urgență la sediu DIICOT, unde este audiat Alexandru Arșinel. Actorului i s-a făcut rău?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x