Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Un elev al Colegiului Militar din Craiova a dispărut în mare, în Mamaia! 17 scafandri îl caută

Un elev al Colegiului Militar din Craiova, în vârstă de 16 ani, a dispăurt în mare marţi după amiază, în zona staţiunii Mamaia, el fiind căutat de scafandri.

Un elev al Colegiului Militar din Craiova, în vârstă de 16 ani, a dispăurt în mare marţi după amiază, în zona staţiunii Mamaia, el fiind căutat de scafandri.

Potrivit Ministerului Apărării, Iosif-Corneliu Mitroi, elev al Colegiului Militar Naţional „Tudor Vladimirescu” din Craiova, a fost dat dispărut, marţi, 28 mai. pe o plajă din staţiunea Mamaia.

Citește și: Faimoasa dispariţie a secolului XX. O celebră scriitoare de romane poliţiste a dispărut timp de 11 zile, povestea ce a urmat era mai căutată decât romanele sale

Elevul, în vârstă de 16 ani, participa la „Şcoala de vară” organizată de Direcţia informare şi relaţii publice a Ministerului Apărării Naţionale în perioada 28-31 mai, în garnizoana Constanţa, şi se afla în timpul liber alături de colegii săi şi profesorul însoţitor, potrivit News.ro.

Dispariţia sa a fost anunţată la prin 112, iar la faţa locului s-au deplasat pompierii de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, care au intervenit cu o ambarcaţiune şi cu 17 scafandri.

Citește și: Dispariția terifiantă a lui Emiliano Sala! Clipele de coșmar în care avionul s-a făcut nevăzut! „Nu știu dacă voi fi găsit. Ce frică îmi e!” – FOTO, AUDIO

Până la ora transmiterii acestei ştiri, adolescentul nu a fost găsit.

La nivelul colegiului a fost constituită o comisie condusă de locţiitorul comandantului pentru a stabili cauzele producerii acestui incident.

Recomandari