Antena Căutare

Eroinele necunoscute ale României sunt frumoase, puternice și extrem de...periculoase! Unele au luptat pe front, altele dau piept cu revolte!

Sunt frumoase, puternice şi extrem de curajoase. Sunt eroinele necunoscute ale României, care îndrăznesc să lupte cot la cot cu bărbaţii.

Sunt frumoase, puternice şi extrem de curajoase. Sunt eroinele necunoscute ale României, care îndrăznesc să lupte cot la cot cu bărbaţii.

Fie pe front, în Afganistan, fie în stradă, la marile proteste. Astăzi cunoaştem două dintre doamnele care au îmbrăţişat cu succes meserii dure.

Pe Marinela am găsit-o la instrucţie, gata echipată de teren. Deşi practică o meserie dură, nu şi-a pierdut feminitatea. Îşi poartă zâmbetul pe buze cu graţie şi, sub echipamentul greu, îşi ascunde câteva dintre brăţările primite în dar de la colegii jandarmi.

La bază e medic veterinar, dar asta nu a împiedicat-o să îşi schimbe meseria.

Misiunile la care participă nu sunt uşoare. Deşi este o femeie puternică, are momente când se teme pentru ea şi ceilalţi colegi.

Iarna nu se dă bătută! Avertizare meteo de ploi şi ninsori... Avertizare meteo! Ninsorile SE ÎNTORC ÎN FORȚĂ în România! Meteorologii trag un semnal de alarmă!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x