Căutare Live

Este iarnă la munte, iar pe nouă pârtii din ţară se schiază. Cum va fi vremea în weekend

Iarna şi-a intrat în drepturi depline în staţiunile montane. Iubitorii sporturilor de iarnă deja schiază pe nouă pârtii din ţară. Există însă şi pericole la înăţime. În această după-amiază, în Bucegi, peste o sută de turişti - mulţi diintre ei copii - au rămas blocaţi de viscol.

La 2000 de metri altitudine, pe Valea Soarelui, în Sinaia, peste o sută de copii şi de adulţi au fost ţinuţi captivi de viscol. Pe instalaţii s-a depus chiciură iar turiştii nu au mai putut fi preluaţi. La câţiva kilometri distanţă, pe pârtia din Azuga, viscolul şi ceaţa nu au stricat distracţia.

În toată ţara, sunt deschise deja nouă pârtii din şase staţiuni. În Sinaia, stratul de zăpadă atinge 35 de centimetri. Peste 20 de centimetri sunt şi pe pârtiile din Topliţa, Straja, Păltiniş, Cavnic şi Azuga, unde de mâine se deschid încă trei pârtii pentru începători. La Rânca, astăzi, mai mulţi turişti şi-au găsit maşinile îngropate în nămeţi.

Aproape 4000 de utilaje sunt pregătite să intervină pe şoselele din toată ţara. Deja iarna şi-a intrat în drepturi. Aşteptăm şi azi şi mâine încă ninsori foarte puternice.

Salvamonţiştii îi sfătuiesc pe turiştii care ajung în staţiune să nu se aventureze în această perioadă pe trasee, în afara domeniilor schiabile.

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Vineri 13. Ziua cu ghinion afectează sute de milioane de oameni. Spitalele, aeroporturile, dar și companiile se feresc d...
Parteneri
Ce este grăsimea abdominală. 4 motive care pot duce la apariția acesteia
Grăsimea abdominală, așa cum îi spune și numele, este acea grăsime care se acumulează în zona abdomenului. Cunoscută și drept grăsime viscerală, aceasta acaparează organele abdominale, printre care ficatul și intestinele. Aceasta este extrem de periculoasă pentru sănătatea noastră și poate duce la creșterea riscului de a face diabet.
Catine.ro
Ultimele știri