Antena Căutare

Exclusiv! Primele marturii: Ce spun supravietuitorii accidentului de la Tulcea

O intrecere pe drumul catre aceeasi nunta a adus sfarsitul pentru victimele accidentului de la Tulcea. Iesit din salonul de Terapie Intensiva, singurul pasager ramas in viata din BMW-ul care a adus moartea a povestit pentru Observator clipele de groaza. Faruri stinse in bezna noptii, viteze colosale si o provocare au pecetluit finalul pentru 8 vieti.

“A inceput sa faca masina stanga-dreapta, stanga-dreapta” - un balans mortal pentru opt oameni, care ameninta si acum doi copii tintuiti pe patul de spital. Din masina care a provocat accidentul, un tanar de 19 ani e singurul supravietuitor. Stia ca soferul nu are permis, dar urcase. Pe incredere.

In bezna noptii, tanarul de 21 de ani a calcat orbeste pedala de acceleratie. O goana premeditata, despre care se pare ca stia si soferul depasit...

Cei noua oameni inghesuiti intr-un aututoturism, care mergeau spre Babadag, aveau aceeasi destinatie. La fel ca si tinerii din masina care a adus nenorocirea. Aceeasi localitate, acelasi eveniment care ar fi trebuit sa se sfarseasca fericit. Din pacate, evenimentul a luat o turnura tragica.

Toti cei trei soferi au pierit, asa ca ancheta e tot mai dificila. Urmeaza o expertiza tehnica a epavelor. Pana atunci, inmormantarile se tin lant. Maine urmeaza cea a celebrului Dan Finutu, cel mai bogat rom din Teleorman. (Afla mai multe detalii despre Dan Finutu')

La Tulcea, trei dintre supravietuitori au trecut prin ce a fost mai greu. Acum, familiile vegheaza la capetele lor. La Bucuresti si Constanta, cei doi copii raniti sunt in stare critica. Alti doi adulti se lupta si ei sa traiasca.

Afla cum va fi vremea in urmatoarele zile!... Premiera: Peste 2.100 de locuri libere in clasele I si pregatitoare din Bucuresti, dupa cele 4 etape de inscriere...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x