Antena Căutare

Fata compozitorului Marius Țeicu a murit! Patricia suferea de leucemie și, în urma tratamentelor dure, organismul i-a fost grav afectat

Patricia, fiica lui Marius Țeicu a murit astăzi, după ce a fost diagnosticată cu leucemie. Fata compozitorului era bolnavă în stadiu terminal, iar în acest an trebuia să să facă o nouă intervenție chirurgicală, de data aceasta la stomac. 

Patricia, fiica lui Marius Țeicu a murit astăzi, după ce a fost diagnosticată cu leucemie. Fata compozitorului avea 40 de ani, era bolnavă în stadiu terminal, iar în acest an trebuia să să facă o nouă intervenție chirurgicală, de data aceasta la stomac.

“Patricia a trecut prin cea mai cumplită perioadă din viața ei! A stat pe un pat de spital aproape opt luni și a slăbit în jur de zece kilograme! Tratamentele chinuitoare cu citostatice au slăbit-o, iar, la un moment dat, organismul ei a fost grav afectat! Culmea, dincolo de problemele de sânge, au venit și complicațiile la nivelul abdomenului și, astfel, a fost nevoită să facă și o operație la stomac! În caz contrar, nu s-ar mai fi putut alimenta și nici hidrata corespunzător!”, au dezvăluit surse, citate de o televiziune din România.

Ea a fost supusă mai multor intervenții chirurgicale, ba mai mult, tatăl său, dar și apropiații familiei au cerut public ajutor pentru Patricia, făcând apel la cei în măsură să doneze sânge.

Și în ultimul mesaj postat de aceasta pe contul său de Facebook, fiica lui Țeicu cerea cu disperare ajutor.

,,Dragi prieteni ,iata ca revin cu al doilea apel si rugaminte catre voi.Am nevoie de sange A2 (rh pozitiv) ca si data tecuta,fiind neaparata nevoie acum pentru a face transfuziile necesare cat mai repede pentru a nu intarzia procedurile medicale Va multumesc mult de tot pentru tot .Donarea de sange se face tot la Centrul de Transfuzii central,cel de la Victoriei, de pe Str.Doctor Felix,mentionand pentru RADULESCU PATRICIA RODICA, internata la Fundeni,sectia de Transplant Medular.Va multumesc si astept ajutorul vostru minunat'', este ultimul mesaj postat de Patricia pe pagina sa.

Veste excelentă! Instituțiile publice pot acorda vouchere de vacanță, în 2017! Care sunt condițiile!... Banul tot la ban trage! Kanye West a dat în judecată o companie de asigurări şi cere despăgubiri de 10 milioane de dolar...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x