Antena Căutare

Felicitări și mesaje de Rusalii 2023. Cele mai frumoase urări și imagini pentru 4 și 5 iunie

De Rusalii 2023 trimite mesaje și felicitări personalizate celor dragi. Ți-am pregătit urări cu ”La mulți ani” și imagini cu mesaje creștine, pe care le poți trimite prin SMS, pe Facebook, Messenger, Instagram la sărbătoarea de pe 4 și 5 iunie 2023, de Pogorârea Sfântului Duh.

imagine cu un porumbel alb in jurul caruia stralucesc razele soarelui si text cu felicitari si mesaje de rusalii 2023 Galerie
De Rusalii 2023 trimite mesaje și felicitări personalizate celor dragi. Ți-am pregătit urări cu ”La mulți ani” și imagini cu mesaje creștine, pe care le poți trimite prin SMS, pe Facebook, Messenger, Instagram. | Shutterstock.com

Rusaliile este o sărbătoare creștină veche, care pică mereu într-o zi de duminică. De Pogorârea Sfântului Duh, oamenii obișnuiesc să împartă, să stea la masă cu familia și să facă urări frumoase cu mesaje creștine.

Unii spun chiar că de Rusalii sunt sărbătoriți cei care poartă numele de Ruxandra sau Roxana, dar și Rusalin, Ruslana sau Rozalia.

Am pregătit pentru tine mai multe felicitări și mesaje cu urări frumoase de ”La mulți ani”, precum și urări creștine pentru cei mai credincioși.

Citește și: Rusalii 2023: Tradiții, obiceiuri și superstiții pe 4 și 5 iunie. Ce nu se face duminică și luni

60 felicitări pentru Rusalii 2023

Pentru a marca cum se cuvinte sărbătoarea de Rusalii 2023, am pregătit pentru tine 60 de felicitări cu mesaje creștine, dar și urări de ”La mulți ani” pentru cei care își sărbătoresc onomastica pe 4 și 5 iunie 2023.

Alege o felicitare colorată pentru a le aduce zâmbetul pe buze prietenilor tăi de pe Whatsapp, Instagram, Facebook sau Messenger.

Citește și: Mesaje de Rusalii 2023. Urări pentru prieteni și familie

Mai multe felicitări de Pogorârea Sfântului Duh sau Rusalii 2023 găsești în galeria foto atașată acestui articol.

Urări de Rusalii pentru cei dragi

Deşi puţini ştiu, de Rusalii sunt sărbătorite femeile care poartă numele de Ruxandra sau Roxana, dar și Rusalin, Ruslana sau Rozalia. În rândurile de mai jos vei găsi o mulțime de mesaje cu urări de Rusalii pentru cei dragi care sunt aniversați astăzi.

Citește și: Mesaje și felicitări de Ziua Învățătorului

Alege un mesaj sau o felicitare cu urare de Rusalii 2023 și adu-le zâmbetul pe buze celor apropiați la sărbătoarea de azi, 4 și 5 iunie:

 • Ești cel mai bun prieten pe care îl poate avea cineva. Îți doresc ca această zi să îți aducă multă bucurie și ca toate visurile să ți se îndeplinească! La mulți ani alături de cei dragi!
 • Puțini oameni au norocul să-și găsească cel mai bun prieten în sora lor, iar eu mă număr printre ei. La mulți ani!
 • Dacă există un lucru în special pe care l-am învățat de la tine, este că trebuie să încerci întotdeauna să oferi tot ce este mai bun din tine. Ești un exemplu de femeie. Să ai o zi minunată!
 • Inimioare, fluturași, zâmbete de îngerași, trandafiri catifelați, baftan viața, bucurii..numai asta îți pot dori.. să ai parte de iubire..să faci tot ce îți dorești să iubești și să trăiesti..să fii bucuroasă în viață, să ai zâmbete pe față. În încheiere îți spun La Mulți Ani și un gând bun!
 • La Mulți Ani, să ai o sănătate beton, să ai o zi bună și să n-ai noroc de ghinion!
 • Prietenii vin și pleacă, dar tu ești mereu lângă mine. Te iubesc atât de mult. La mulți ani cu sănătate!
 • Fie ca această zi să te binecuvânteze, să-ți strecoare câte un strop de bunătate, fericire, iubire și speranța în toate realizările tale. La mulți ani de Rusalii 2023!
 • Visurile de azi să devină realitate, speranțele de mâine împliniri, orice cădere un pas înainte, gândul bun și fericirea să te însoțească mereu. La mulți ani!!!
 • În această zi frumoasă, îți doresc succes în viață. Numai zile zâmbitoare, numai răsărit de soare. Iar din suflet îți doresc sănătate și succes. Să ai parte de iubire, și de multă fericire. Norocul să te însoțească. Viața să ți-o îndrăgească. La mulți ani!
 • Nimic nu se compară cu fericirea pe care am simțit-o atunci când ai apărut în viața noastră și niciodată nu am crezut că vom putea simți atâta iubire. La mulți ani, copilul nostru bun! Te iubim mult!
 • Viața mea nu ar fi la fel de frumoasă fără tine. Golul pe care l-am avut până acum a fost umplut de către tine. La mulți ani!
 • Un ocean de sănătate, un munte de noroc, un camion cu bani și un sincer La Mulți Ani!
 • Sub tavan de stele, Și cu bani și fără bani, Într-un miez frumos de noapte, Lumea îți spune La mulți ani!
 • Poate că nu o spun foarte des, dar vreau să știi că apreciez enorm de mult prietenia noastră, iar alături de tine viața mea a devenit mult mai frumoasă și mai palpitantă! Îți doresc multă fericire și dragoste. La Mulți Ani!
 • Chiar dacă viața nu e așa cum o dorești, chiar dacă cei pe care îi iubești te supăra, iartă și uită, zâmbește și bucură-te alături de noi care. Îți dorim astăzi La Mulți Ani, cele mai frumoase gânduri de bine și sănătate.
 • Fie că din această zi, toate necazurile să te ocolească, dragostea la tine în suflet să poposească fără să mai plece și să ai doar zile însorite și multă fericire! La Mulți Ani !
 • La mulți ani celei fără de care nu mi-aș putea imagina viața. Ești unică!
 • La mulți ani cu drag și dor și îți urăm o viață frumoasă și parfumată ca un buchet de trandafiri!
 • La mulți ani! Mulțumesc că ai fost mereu acolo pentru mine! Te ador!

Mai multe felicitări de Pogorârea Sfântului Duh sau Rusalii 2023 găsești în galeria foto atașată acestui articol.

Citește și: Rețetă de ciorbă cu verdețuri de Rusalii 2023. Ce se mai mănâncă la această sărbătoare

Mesaje creștine de Pogorârea Sf. Duh

Cauți mesaje creștine de Pogorârea Sfântului Duh? Am pregătit pentru tine mai multe urări creștine pentru Rusalii 2023, atât sub forma de mesaje, cât și felicitări.

 • Rusaliile, sărbătoare mare creștină! Să ne găsească în pace pe toți Rusaliile acestea și viitoare și mai ales Duhul Sfânt, a treia ipostază a Lui Dumnezeu, care unește, sfințește și vorbește în toate limbile, mesajul Lui Iisus: iubirea!
 • Binecuvântat să fie Numele Celui Prea Înalt! Și azi oamenii sunt umpluți de Duhul Sfânt, și azi Duhul Sfânt vorbește în limbi omenești și îngerești prin gura oamenilor ce au fost umpluți de El. Cereți Duhul Sfânt de la Dumnezeu, tînjiți după El și El vă va binecuvânta. Fiindcă orice Cuvânt venit de la Dumnezeu nu este lipsit de putere.
 • Puterea Sfântului Duh să ne conducă viața în dreptate și unire cu Domnul nostru Iisus Hristos ! Amin.
 • Sfântul Duh să ne lumineze mintea, sufletul și cugetul! Amin.
 • Veniți toți credincioșii să preaslăvim pogorârea Sfanțului Duh, Cel Care din sânurile Tatălui a purces asupra Apostolilor, acoperind pământul de cunoștință al lui Dumnezeu și învrednicind de harul cel de viață făcător al înfierii și de slava cea de sus pe cei ce aleargă la El intru curățire, sfințind și îndumnezeind pe cei ce strigă: Vino, mangaietorule, Duhule Sfinte și Te sălăsluiește întru noi!
 • Binecuvântat ești, Hristoase, Dumnezeul nostru. Binecuvântat ești, Hristoase, Dumnezeul nostru, Cela ce preaînțelepți pe pescari ai arătat, trimițându-le lor Duhul Sfânt; și printr-înșii lumea ai vânat, Iubitorule de oameni, slavă Ție!
 • Împărate ceresc, Mângaietorule, Duhul adevărului, Împărate ceresc, Mângâietorule, Duhul adevărului, Care pretutindeni ești și toate le plinești, Vistierul bunătăților și Datatorule de viață, vino și Te sălășluiește întru noi și ne curățește pe noi de toată întinaciunea și mântuiește, Bunule, sufletele noastre.
 • Cel ce pretutindenea este și pe toate le plinește, Vistierul bunătăților și Dătătorul de viață, să vă sfințească sufletul cu pogorârea Sa și să vă dăruiască bucurii, smerenie în propășire, tărie și răbdare în lupta cu ispitele și luminoasa viețuire creștină!
 • Duhul cel Sfânt din Tatăl purcezător, Lumina și de lumina dătător, cel ce pe păgâni la credință i-a vânat făcându-i să grăiască ca niste iscusiți cuvântători cele dumnezeiești, să vă dăruiască continuă bucurie duhovnicească și mulți ani fericiți în viețuire curată cu sănătate și cu frumoase înfăptuiri!
 • Sfântul Duh să coboare peste voi și să vă aducă multă sănătate și fericire, alături de familie și prieteni!

Mai multe felicitări de Pogorârea Sfântului Duh sau Rusalii 2023 găsești în galeria foto atașată acestui articol.

Ce sărbatorim de Rusalii

De Rusalii 2023 sărbătorim coborârea Sfântului Duh asupra ucenicilor lui Iisus Hristos din Nazaret. Acest eveniment a avut loc în ziua rusaliilor evreiești, la 50 de zile de la învierea Mântuitorului.

Această sărbătoare este întotdeauna într-o zi de duminică. Ea se mai numește Pogorârea Sfântului Duh, Coborârea Sfântului Spirit sau Cincizecima. Rusaliile sunt cea mai veche sărbătoare creștină alături de cea a Paștilor.

Dincolo de această sărbătoare creștină, Rusaliile au și o altă semnificație în popor. Rusaliilor sunt considerate Iele, adică ființe malefice, de o frumusețe ieșită din comun, care farmecă bărbații ce sunt atrași de cântecul lor. Află ce tradiții există de Rusalii pe a1.ro.

Rusalii 2023: Tradiții, obiceiuri și superstiții pe 4 și 5 iunie. Ce nu se face duminică și luni... Rusalii 2023. Rugăciunea care trebuie rostită astăzi. Este cea mai puternică rugăciune și îți va îndeplini toate dorințe...
Video recomandate
Hello Chef sezonul 6, 30 septembrie 2023. Roxana Blenche, Cornelia și Lupu Rednic au preparat lapte de bou
Hello Chef sezonul 6, 30 septembrie 2023. Roxana Blenche, Cornelia și Lupu Rednic au preparat lapte de bou Sambata, 30.09.2023, 15:07
Parteneri Ingredientul care estompează ridurile de sub ochi. Tratament indicat femeilor care au peste 40 de ani Ingredientul care estompează ridurile de sub ochi. Tratament indicat femeilor care au peste 40 de ani Catine.ro Fiul actriței Barbara Mori a mărturisit care este boala de care suferă și cum a reușit mama sa celebră să îl ajute. “Am început să plâng” Fiul actriței Barbara Mori a mărturisit care este boala de care suferă și cum a reușit mama sa celebră să îl... Happy Channel VIDEO. Ce i-au făcut unui român vameșii maghiari. Au fost arestați cu mascații VIDEO. Ce i-au făcut unui român vameșii maghiari. Au fost arestați cu mascații Libertatea.ro Boala care i-a speriat pe români: "Ce drac de virus umblă? Efectiv ne-a luat pe rând". Simptomele pe care le au Boala care i-a speriat pe români: "Ce drac de virus umblă? Efectiv ne-a luat pe rând".... Ziare.com Ion Ţiriac anunţă investiţii uriaşe în România: „Am găsit înţelegere la prim-ministru!”. Planul miliardarului Ion Ţiriac anunţă investiţii uriaşe în România: „Am găsit înţelegere la prim-ministru!”. Planul... AntenaSport Emil Rengle, PRIMELE IMAGINI alături de noul iubit. Cum s-a afișat dansatorul: „Viața în ultima perioadă”. FOTO Emil Rengle, PRIMELE IMAGINI alături de noul iubit. Cum s-a afișat dansatorul: „Viața în ultima perioadă”. FOTO Elle S-a stabilit cauza morții artistei Dj Lalla. Ce au descoperit medicii legiști la autopsie S-a stabilit cauza morții artistei Dj Lalla. Ce au descoperit medicii legiști la autopsie Spynews.ro Asta, DA, răsturnare de situație în showbiz! S-au ÎMPĂCAT după un an în care n-au mai vrut să audă unul de celălalt😮Și-au dat seama că încă SE IUBESC și formează, din nou, un cuplu Asta, DA, răsturnare de situație în showbiz! S-au ÎMPĂCAT după un an în care n-au mai vrut să audă unul de... BZI Două mașini de Poliție sunt implicate într-un accident rutier. Una a ajuns în șanț Două mașini de Poliție sunt implicate într-un accident rutier. Una a ajuns în șanț BZI Motivul pentru care Selly nu își mai cumpără haine de lux Motivul pentru care Selly nu își mai cumpără haine de lux Antenastars.ro Cu ce poți înlocui pasta de tomate. Sfaturi utile în bucătărie Cu ce poți înlocui pasta de tomate. Sfaturi utile în bucătărie HelloTaste.ro Data la care intră banii pe voucherele de alimente. 2,5 milioane de români vor primi bani în plus în octombrie | Anunţul făcut de ministrul Investițiilor Data la care intră banii pe voucherele de alimente. 2,5 milioane de români vor primi bani în plus în octombrie |... Antena3.ro Bacteria mortală care a lăsat în urmă un singur supraviețuitor. Victima s-a infectat cât timp muncea în grădină Bacteria mortală care a lăsat în urmă un singur supraviețuitor. Victima s-a infectat cât timp muncea în grădină useit Horoscopul zilei de 4 octombrie 2023. Peștii au nevoie de mai mult echilibru. Află ce se întâmplă cu zodia ta Horoscopul zilei de 4 octombrie 2023. Peștii au nevoie de mai mult echilibru. Află ce se întâmplă cu zodia ta Catine Alin Șerban, CEO Tazz: Fără analytics nu ai nicio șansă să faci un business mare în ziua de azi. ”Datele bat șmecheria” Alin Șerban, CEO Tazz: Fără analytics nu ai nicio șansă să faci un business mare în ziua de azi. ”Datele bat... Wall-Street Iulia Albu, mândră de fiica ei! Mikaela a împlinit 14 ani și seamănă izbitor cu mama sa! Iulia Albu, mândră de fiica ei! Mikaela a împlinit 14 ani și seamănă izbitor cu mama sa! Kudika Cele trei zodii care primesc o mulțime de bani. Norocul e de partea lor din octombrie Cele trei zodii care primesc o mulțime de bani. Norocul e de partea lor din octombrie Playtech Din ce cauză a murit DJ Lalla. Procurorii au deschis dosar de ucidere din culpă în cazul artistei Laura Roșca Din ce cauză a murit DJ Lalla. Procurorii au deschis dosar de ucidere din culpă în cazul artistei Laura Roșca Redactia.ro Un bloc construit ilegal în România va fi demolat. Apartamentele au fost vândute, iar dezvoltatorul a câştigat 3 milioane de euro Un bloc construit ilegal în România va fi demolat. Apartamentele au fost vândute, iar dezvoltatorul a câştigat 3... Observator Cât te ajută trasul de umeri spre spate și ce efecte are aerul condiționat când ai părul ud. Mituri despre sănătate Cât te ajută trasul de umeri spre spate și ce efecte are aerul condiționat când ai părul ud. Mituri despre... MediCOOL Cum să faci cea mai bună plăcintă cu caramele. Rețeta pe care o poți prepara la air fryer Cum să faci cea mai bună plăcintă cu caramele. Rețeta pe care o poți prepara la air fryer HelloTaste FOTO. Mădălina Ghenea, apariție de vis! Imagini hot: „Frumusețe stratosferică” FOTO. Mădălina Ghenea, apariție de vis! Imagini hot: „Frumusețe stratosferică” ProSport Boala secretă de care suferă Putin. Mișcarea piciorului l-a dat de gol Boala secretă de care suferă Putin. Mișcarea piciorului l-a dat de gol Gandul Adio, vouchere pentru români! Se discută despre eliminarea totală a tichetelor de vacanță pentru bugetari Adio, vouchere pentru români! Se discută despre eliminarea totală a tichetelor de vacanță pentru bugetari CanCan Vaccinarea antigripală la copii. Tot ce trebuie să știi ca părinte Vaccinarea antigripală la copii. Tot ce trebuie să știi ca părinte DeParinti Imagine rară cu fiul lui Jessie J. Artista îi face toate plăcerile micuțului ei Imagine rară cu fiul lui Jessie J. Artista îi face toate plăcerile micuțului ei ZUTV Experții au deslușit misterul continentului ascuns al Pământului. Ce au descoperit despre Zealandia Experții au deslușit misterul continentului ascuns al Pământului. Ce au descoperit despre Zealandia UseIT Gustări sănătoase pentru adolescenți. Ce să alegi pentru copilul tău Gustări sănătoase pentru adolescenți. Ce să alegi pentru copilul tău Hello Taste
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Video Chefi la cuțite | Sezonul 12, 3 octombrie 2023. Chefii au ridicat cloșul și au rămas muți de uimire. De ce a plecat Cătălin Scărlătescu de la bandă Chefi la cuțite | Sezonul 12, 3 octombrie 2023. Chefii au ridicat cloșul și au rămas muți de uimire. De ce a plecat Cătălin Scărlătescu de la bandă Marti, 03.10.2023, 23:01
x