Antena Căutare

Fetiță de 13 ani, însărcinată în cinci luni, după ce a întreținut relații intime cu un vecin! Bunica ei a alertat Poliția 

Un caz revoltător a avut loc în comuna Negomir, județul Gorj, acolo unde un bărbat de 63 de ani este cercetat pentru că ar fi lăsat însărcinată o fetiță de 13 ani. 

Un caz revoltător a avut loc în comuna Negomir, județul Gorj, acolo unde un bărbat de 63 de ani este cercetat pentru că ar fi lăsat însărcinată o fetiță de 13 ani.

Cea care a reclamat cazul este chiar bunica fetei, care a mers la Poliție și a spus că nepoata ei, în vârstă de 13 ani, ar fi întreținut relații intime cu un vecin, de 63 de ani.

De curând, rudele fetei au aflat o veste zdrobitoare, fetița fiind însărcinată în 20 de săptămâni.

”În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de act sexual cu un minor”, a declarat Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, conform sursei citate.

Bărbatul de 63 de ani este cercetat în libertate.

”Am înțeles că fata a fost la un control la Rovinari, cu bunica ei, nu știm mai multe lucruri. Am înțeles că fata ar mai fi avut probleme de genul acesta, ar mai fi fost și altcineva condamnat. Am trimis viceprimarul acolo, mai are o soră. Bărbatul acuzat este vecin cu ea. Nu știu să mai fi avut probleme. Poliția și cei de la Protecția Copilului anchetează cazul și o să aflăm mai multe. E revoltător să aibă o asemenea vârstă și să fie însărcinată”, a precizat Tudor Oiță, primarul comunei Negomir, pentru Mediafax.

Acum, cazul este în atenția Direcției de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Gorj. Inspectorii urmează să realizeze o anchetă socială și să o consilieze pe tânăra însărcinată.

Un tânăr de 27 de ani a murit subit, după ce a băut apă rece! Ce făcuse cu puțin timp înainte de deces!... Subiecte simple pentru elevii de clasa a II-a, care au susținut primul examen naţional din viaţa lor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x