Antena Căutare

Gabriela Firea, măsuri de urgență în București, împotriva răspândirii coronavirusului! „Nu ne e teamă de nico critică”

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a anunțat primele măsuri în Capitală împotriva răspândirii coronavirusulu și a cerut închiderea școlilor. 

Gabriela Firea, măsuri de urgență în București, împotriva răspândirii coronavirusului! „Nu ne e teamă de nico critică”
Gabriela Firea

„Voi merge până la demiterea managerilor care nu respectă recomandărie şi deciziile”, a avertizat primarul, care a anunţat suspendarea activităţilor publice culturale şi sportive.

Gabriela Firea a spus că şcolile şi grădiniţele trebuie închise în Bucureşti şi că este mai bine să previi, în contextul în care în Capitală au fost confirmate două cazuri cu coronavirus.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ea a adăugat că situația poate fi agravată în preajma Paștelui, când mulți oameni se întorc acasă. „Ce facem? Închidem școlile în vacanța de Paște? Eu spun că e prea târziu", avertizează primarul general.

Primăria Capitalei: Suspendarea activității teatrelor până la data de 31 martie... Coronavirusul a ajuns și la Guvernul României! A fost demarată o anchetă epidemiologică!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x