Antena Căutare

Firmele de curatenie, cautate de sarbatori. Cei care isi fac abonamente au inclusa si intretinerea casei, saptamanal

Vin sarbatorile si orice gospodina stie ce inseamna acest lucru: munca, munca si iar munca. Mai intai, curatenie in toata casa, apoi cumparaturi si pregatirea mesei de Craciun. Pentru doamnele. care-si permit, solutia o reprezinta firmele de curatenie. Ele pot merge linistite la un salon de infrumusetare, in timp ce casa lor este curatata “luna” de altii… angajati ai unei firmei specializate

Pentru o doamna, curatenia de sarbatori nu mai reprezinta o problema. Asta daca plateste pentru serviciile unei firme specializate de curatenie. Nu doar din comoditate, ci pentru ca unele lucruri trebuie lasate in seama specialistilor.

Nu e de mirare ca in aceasta perioada, firmele de curatenie au foarte multe comenzi. Asa ca programarile trebuie facute din timp, daca nu vreti sa dati cu aspiratorul sau sa spalati geamurile in Ajunul Craciunului. Tarifele nu sunt chiar mici, dar, pentru cei care isi permit, reprezinta un pret corect pentru timpul lor liber.

“La un apartament de doua camere preturile incep de la 200 de lei si la o vila incep cu 500 de lei si ajung, depinde, pana la 700-800 de lei”, a spus Madalina Eremia, reprezentant al firme de curatenie.

In plus, cei care isi fac abonamente la firme de curatenie, au inclusa si intretinerea casei, saptamanal.

Cristian Cioaca, adus cu catuse la maini la Curtea de Apel Brasov... Jean Paler, in afara oricarui pericol. Interventia pe cord a decurs fara probleme...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x