Firmele din România renunță la angajații români și aduc oameni de peste hotare. Republica Moldova, Ucraina şi chiar Sri Lanka, pe lista angajatorilor

Dacă până acum, angajaţii băteau la uşa patronului, situaţia s-a schimbat. Patronii plătesc 1.000 de lei pe lună, ca angajaţii să nu plece când se termină sezonul.

Dacă până acum, angajaţii băteau la uşa patronului, situaţia s-a schimbat. Patronii plătesc 1.000 de lei pe lună, ca angajaţii să nu plece când se termină sezonul.

Chiar şi în aceste condiţii, mulţi refuză. Astfel că locurile lor ar putea fi ocupate de muncitori din alte ţări. În special din Vietnam, Thailanda, Indonezia sau Filipine.

Un patron vrea să aducă 3.000 de muncitori din Sri Lanka. Există însă o problemă. Străinii nu pot fi plătiţi cu 1450 de lei pe lună, cât este salariul minim brut. Ci dublu.

Fosta dădacă a Prințului William și Prințului Harry va primi despăgubiri semnificative din cauza interviului Prințesei Diana. Ce i s-a întâmplat lui Tiggy Legge-Bourke
Tiggy Legge-Bourke, fosta dădacă a Prințului William și Prințului Harry, va primi...
Horoscopul zilei de 25 septembrie 2021. Balanțele trebuie să fie sincere cu cei din jur. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 25 septembrie 2021 aduce câteva schimbări în viața nativilor din zodia...
Parteneri
Budincă de tapioca cu lapte de cocos și piure de mango
Dacă ești în căutarea unei rețete de desert fin, elegant și răcoritor pentru a-i surprinde pe cei dragi, îți recomandăm rețeta de budincă de tapioca cu lapte de cocos și mango. Vei cuceri gustul celor dragi cu un desert exotic și foarte atractiv prin aspectul deosebit al perlelor de tapioca.
Catine.ro
Ultimele știri