Antena Căutare

Fiul fostului ministru Ioan Avram Muresan a fost gasit mort in Kenya

Lovitura cumplita pentru fostul ministru Ioan Avram Muresan, arestat pentru deturnare de fonduri. Fiul sau a fost gasit mort intr-o camera de hotel din Kenya. Dan Muresan avea 32 de ani si coordona campania electorala a unuia dintre candidatii la presedintia Kenyei.

Dan Muresan avea 32 de ani si lucra pentru o firma britanica de consultanta politica. Capatase experienta in campanii electorale in Texas, Virginia si tari din Europa si Africa.

Fiul fostului ministru al Agriculturii, Ioan Avram Muresan a fost gasit mort intr-un apartament din Nairobi. Un coleg de serviciu a anuntat ambasada Romaniei din Kenya.

Ioan Avram Muresan a aflat de dupa gratii ca fiul lui a murit. Din primavara, fostul ministru al agriculturii este inchis la penitenciarul Gherla. Ioan Avram Muresan a fost condamnat la 7 ani de inchisoare pentru deturnare de fonduri.

Nu se stie inca din ce cauza a murit fiul fostului ministru al agriculturii. Autoritatile locale hotarasc daca ancheteaza moartea românului, abia dupa ce vor fi gata rezultatele autopsiei.

Desi se afla de mult timp la Nairobi, Dan Muresan nu isi inregistrase prezenta pe teritoriul Kenyei la misiunea diplomatica româna.

Arde padurea in rezervatia naturala Cozia... Vecinii de la sud ne dau lectii de agricultura! Bulgarii vand legumele cu 40% mai ieftin...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x