Căutare Live

Florin Cîțu a făcut anunțul! Ce se întâmplă cu pensiile românilor în anul 2020! „La leneși, acolo sigur se va umbla”

Ministrul Finanțelor Publice, Florin Cîțu, a declarat faptul că Guvernul nu are în agendă tăieri din salariu sau pensii în anul acesta, dar nici în anul 2020. Acesta a precizat, referitor la disponibilizările bugetare, că la „neprofesioniști, la leneși, acolo sigur se va umbla”.

Anunț important despre pensiile și salariile din anul 2020

Citește și: Ce pensii au foștii președinți ai României! Surpriză uriașă la Ion Iliescu

„Nu se vor tăia salariile și nici pensiile. Aici mi se pare foarte ciudat că, în explicarea bugetară, au fost incluși bani pentru salarii care nu au fost date vreo doi-trei ani de zile, în învățământ și sănătate. Această guvernare, din momentul în care a venit, a făcut niște reparații. Dacă am fi vrut să tăiem pensiile sau salariile am fi făcut-o deja. Nu se va întâmpla asta în viitor, în anul 2020. Din contră, au spus că pentru anul viitor, legea bugetului de stat va fi construită pe legislația în vigoare.” , a declarat acesta.

Citește și: Cea mai mare pensie din România, cifre fabuloase! Cine este pensionarul cu mii de euro

Cea mai mare pensie din sistemul public de stat calculată pentru luna octombrie 2019 de Casa Naţională de Pensii Publice (CNPP) are un cuantum brut de 33.235 lei, iar beneficiarul aparţine de una din Casele locale de Pensii din Bucureşti, potrivit informaţiilor furnizate de Ministerul Muncii şi Protecţiei Sociale (MMPS). La un calcul simplu deducem că cea mai mare pensie din România depășește 7.000 de euro!

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Fenomen bizar în București. Un nor cilindric a stat nemișcat ore în șir pe cer. Explicațiile date de specialiști: ”Se în...
Parteneri
Alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață sănătoasă. Ce ar trebui să excluzi din dieta ta
Alimentația este foarte importantă când vine vorba de a avea o viață sănătoasă. Astfel, în ultimii ani, oamenii au devenit tot mai preocupați de preparatele pe care le cumpără și pe care le consumă. Am pregătit pentru tine o listă de alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață lungă și sănătoasă.
Catine.ro
Ultimele știri