Gabriela Pătrașcu, studenta din Republica Moldova dispărută în urmă cu zece zile, a fost găsită moartă!

 

Gabriela Patrașcu, studenta de la Universitatea de Medicină, care a dispărut pe 11 ianuarie, a fost găsită moartă în pădurea de la Orhei, din Republica Moldova.

Potrivit ofițerului de presă al Inspectoratului de Poliție Orhei, Diana Maxim, corpul tinerei a fost găsit la 300 de metri de la traseu, în apropiere de restaurantul „Doi Haiduci”, potrivit Unimedia.info.

Potrivit ofițerului de presă al Inspectoratului General de Poliție, Mariana Bețivu, pe corpul tinerei existe semne că a fost strangulată.

Mai exact, aceasta a fost găsită agățată de un copac.

Versiunea preliminară a oamenilor legii este că tânăra s-ar fi sinucis. Motivul care stă la baza acestei versiuni este faptul că „tânăra a accesat în ultima perioadă pagini web cu modalități de sinucidere”, se menționează într-un comunicat al IGP, citat de realitatea.net.

Gabriela Patrașcu este originară din raionul Florești și a dispărut în dimineața zilei de 11 ianuarie, în regiunea Universității de Stat de Medicină şi Farmacie „Nicolae Testemiţanu”.

Ea a fost căutată cu disperare de către membrii familiei. Aceștia au făcut un apel către toți doritorii de a se implica în căutări.


 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe