Antena Căutare

Gara de Nord: Un sinucigas a ales viata in ultima clipa!

Suparat ca politistii nu-l lasa sa vanda ziare in gara de nord, un tanar de 30 de ani s-a dat in spectacol aseara. S-a urcat pe o statuie de zece metri, din fata garii si a amenintat ca va sari in gol. Doua ore s-au chinuit politistii sa-l convinga sa coboare. Tanarul a ajuns la spital, dar a promis ca va incerca din nou sa se sinucida cand va fi externat.

In incinta Garii de Nord vrea tanarul sa vanda ziare. Din pacate, oamenii legii nu prea au fost de acord. Tanarul a amenintat ca se sinucide, iar politistii l-au imobilizat si l-au scos in fata garii. De indata ce i-au dat drumul, acesta a urcat pe statuia din fata institutiei.

Zona a fost impanzita imediat de pompieri, medici si politisti. La fata locului a fost trimis si un negociator. Misiunea acestuia n-a fost deloc usoara. Doua ore i-a luat ca sa-l convinga pe tanar sa coboare. “Vand ziare, nu fac nimic altceva. Din asta supravietuiesc, vreau sa vand ziare in gara, pentru ca de acolo sunt de mic copil, acolo am crescut, acolo imi castig existenta”, sustine sinucigasul.

Dupa ce a coborat, tanarul a ajuns in mainile medicilor. Acesta a spus ca in momentul in care va fi externat va incerca din nou sa vanda ziare in Gara de Nord.

Pe aici nu se trece! Un barbat din Gorj a blocat o cale ferata care trece pe proprietatea sa... Detinutii, tratati mai bine decat bolnavii! Spitalele nu mai au bani pentru mancare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x