Antena Căutare

Judecătorii iau decizia finală! Gheorghe Dincă ajunge astăzi în fața magistraților Tribunalului Olt

Gheorghe Dincă şi complicele său Ştefan Risipiţeanu ajung astăzi în faţa unui judecător de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Olt. Instanţa urmează să se pronunţe cu privire la arestului preventiv în cazul celor doi.

Judecătorii iau decizia finală! Gheorghe Dincă ajunge astăzi în fața magistraților Tribunalului Olt
Gheorghe Dincă

Dincă şi Risipiţeanu au fost transferaţi, joi, în Arestul IPJ Olt, ulterior urmând să ajungă la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Craiova.

La începutul anchetei DIICOT, Gheorghe Dincă a susţinut că a ucis-o pe Alexandra Măceşanu, în vârstă de 15 ani, pe data de 25 iulie 2019 şi, ulterior, i-a incinerat corpul într-un butoi din curtea casei sale. De asemenea, el a afirmat că a ucis-o şi pe Luiza Melencu, de 18 ani, dispărută în luna aprilie 2019, iar resturile corpului le-ar fi aruncat la marginea unei păduri de lângă Caracal.

Ulterior, el şi-a schimbat declaraţia iniţială, în sensul că nu ar fi ucis-o pe Luiza Melencu, iar fata ar fi fost luată din casa lui de alte persoane.

În urma unei expertize ADN efectuate de INML s-a stabilit că fragmentele osoase găsite în cenuşa din butoiul metalic de la domiciliul lui Gheorghe Dincă aparţin Alexandrei Măceşanu, cu o probabilitate de 99,93%. INML a efectuat o altă expertiză a fragmentelor osoase descoperite lângă o pădure din Caracal, însă specialiştii nu au reuşit să stabilească cui aparţine ADN-ul.

Un bărbat a murit pe stradă, în urma unui infarct, iar oamenii din zonă l-au jefuit. Omului i-au fost furați și pantofii... Se schimbă regulile de acordare a concediului medical. Cine sunt românii care ar putea beneficia de 550 de zile de conce...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x