Căutare Live

Gheorghe Dincă, scandal în spatele gratiilor! Monstrul de Caracal, revoltat de faptul că nu-i este schimbată lenjeria de pat, iar deținuții îl înjură

Gheorghe Dincă, criminalul din Caracal, a făcut un scandal uriaș în spatele gratiilor, acesta fiind nemulțumit de condițiile din închisoare.

Mai exact, după ce s-a plâns că mâncarea primită a fost prea acră, Gheorghe Dincă a depus o altă reclamație la Arestul Central, fiind nemulțumit de faptul că nu-i este schimbată lenjeria de pat mai des.

De asemenea, el le-a reproșat oamenilor legii că deținuții îl înjură și ba mai mult, chiar a amenințat cu faptul că nu va mai coopera cu anchetatorii din această cauză.

Acces Direct. Slujitoarea, vânată de oamenii lui Gheorghe Dincă? Femeia se simte hărțuită de când a făcut cele mai terifiante dezvăluiri despre monstrul din Caracal

„Reclamațiile se verifică și se clasează dacă sunt neîntemeiate. De regulă, majoritatea procedează așa. Logica la Dincă cred că este alta. Cred că se gândește la un tratament preferențial în sensul să-i aducă polițiștii de mâncare din alte surse. Amenință că nu mai colaborează, se practică acest lucru, nu a inventat Dincă asta. Nu l-a vizitat nimeni până acum”, a mai spus președintele SNPPC.

Gheorghe Dincă nu a fost vizitat de nimeni până acum și nici nu primește bani pentru a-și cumpăra de mâncare din magazinul penitenciarului, motiv pentru care mecanicul auto este nemulțumit de felul în care este tratat în arest și amenință că nu va mai colabora cu oamenii legii.

Gheorghe Dincă a plâns în timpul audierilor! Momentul în care monstrul din Caracal nu și-a mai putut stăpâni lacrimile

Gheorghe Dincă este închis din luna iulie. El a recunoscut că a ucis-o pe Alexandra Măceşanu, de 15 ani, pe data de 25 iulie şi, ulterior, i-a incinerat corpul într-un butoi din curtea casei sale. Dincă susţine că a ucis-o şi pe Luiza Melencu, de 18 ani, dispărută în luna aprilie, iar resturile corpului le-ar fi aruncat la liziera unei păduri de lângă Caracal.

FOTO/ Ard două hale pline cu baloți de paie. Pagubele sunt uriașe... Apelurile false la 112 continuă. Un bărbat a spus polițiștilor că a fost răpit pentru a testa reacția autorităților...
Ultimele știri