Antena Căutare

Ghicitoarele care nu prezic corect risca inchisoarea

Comisia de buget finante din Camera Deputatilor discuta un proiect de lege care prevede sanctionarea vrajitoarelor si ghicitoarelor ale caror predictii nu se implinesc. Proiectul a trecut deja de Senat, trebuie sa primeasca un aviz de la Comisia de buget finante si va intra apoi in Camera Deputatilor, care este camera decizionala.

In cazul in care acest proiect va trece de ambele camere ale Parlamentului, vrajitoarele trebuie sa obtina un aviz de practica si sa se inscrie intr-o organizatie profesionala. De asemenea, ele trebuie sa emita facturi fiscale cu plata TVA.

Proiectul prevede si pedepse drastice in situatia in care vrajile nu au efect, anunta realitatea.net. O vrajitoare risca fie amenzi penale, fie inchisoare cu durata de la sase luni la trei ani.

Guvernul roman, sub amenintarea vrajitoarelor

Bratara, flacara violet, energiile negative si, bineinteles, Dracula si Ceausescu au adus Romania, la inceputul lunii ianuarie, in jurnalele de stiri si in paginile ziarelor din intreaga lumea.

Vrajitoarele ameninta cu blesteme Guvernul roman", a anuntat BBC, citand un reportaj al Associated Press despre cum vad vrajitoarele si ghicitoarele din tara noastra faptul ca vor trebui sa plateasca impozite pentru veniturile pe care le obtin.

Vrajitoare din estul si vestul tarii se vor aduna pe malurile Dunarii pentru a protesta fata de noua lege si ca sa arunce blesteme asupra politicienilor care au implementat-o", a scris cotidianul britanic The Guardian. Grupul de vrajitoare planuieste sa arunce matraguna in apele fluviului, pentru ca raul sa se abata asupra celor care au fost de acord cu impozitarea veniturilor provenite din vrajitorie.

Bratara Buzea, „regina vrajitoarelor", care sustine ca blestemele ei nu dau niciodata gres, a declarat pentru AP ca va face impotriva politicienilor o vraja in care va utiliza excremente de pisica si un caine mort. Associated Press mai noteaza ca amenintarile cu blesteme nu vor fi luate in gluma intr-o tara cu o lunga traditie in ceea ce priveste superstitiile, ce sunt tolerate in parte chiar si de Biserica Ortodoxa.

Sursa: Jurnalul National

Vezi cat au chiulit romanii de la munca in primul an de criza!... Roman: bebelus aruncat la gunoi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x