Guvernul promite ajutor pentru românii care vor să meargă în Grecia. Anunțul făcut de Ludovic Orban: „Vom transmite un semnal”

Grecia impune noi restricții românilor, după ce mai mulți turiști au depistați cu noul coronavirus, în vama Kulata. Premierul Ludovic Orban a anunțat că autoritățile române vor transmite un semnal ca toate centrele acreditate să facă teste COVID pentru cei care au sejururi planificate în Grecia.

Guvernul promite ajutor pentru românii care vor să meargă în Grecia. Anunțul făcut de Ludovic Orban: „Vom transmite un semnal”

Profimedia

Premierul Ludovic Orban a declarat că va transmite un semnal ca toate centrele acreditate să facă teste COVID pentru cei care au sejururi planificate în Grecia.

„Mâine dimineaţă, la ora 9,00, am convocat o conferinţă cu toţi prefecţii şi cu toate structurile implicate în lupta anti-COVID şi la această videoconferinţă va fi prezent şi domnul ministru Tătaru şi împreună vom transmite un semnal ca toate centrele care sunt acreditate, şi este vorba de peste 120 de centre acreditate să facă aceste analize, să efectueze aceste analize pentru cei care au sejururi planificate în Grecia”, a spus Ludovic Orban.

Se schimbă regulile de intrare în Grecia! 29 de români și bulgari, depistați pozitiv, la vama Kulata. Ce au anunțat autoritățile elene

Începând cu data de 14 iulie, ora 6,00, toţi cetăţenii străini care intră în Republica Elenă pe cale rutieră prin punctul de trecere a frontierei Kulata - Promachonas sunt obligaţi să prezinte un test molecular cu rezultat negativ privind infecţia cu SARS-CoV-2, prelevat cu maximum 72 de ore înainte, altfel nu le va fi permisă intrarea pe teritoriul grec, a anunţat vineri Ministerul Afacerilor Externe.

De asemenea, trebuie completat în continuare şi formularul online de către turişti, cu cel puţin 24 de ore înainte de intrarea în ţară.

Încă o țară europeană spune „Stop românilor”! Ce restricții drastice au fost impuse. Anunțul, confirmat de MAE

29 de români și bulgari, depistați pozitiv, la vama Kulata

Potrivit iefimerida.gr, 29 de turiști, de naționalitate română și bulgară, au fost depisați pozitiv pentru COVID-19, în urma testelor efectuate vineri, 10 iulie, la vama Kulata.

Parteneri
Mutabal. Salată de vinete cu tahini, din bucătăria orientală
Nu lăsa să treacă sezonul vinetelor fără să prepari o rețetă deosebită de salată de vinete cu tahini. Îți propunem să testezi un preparat originar din bucătăria orientală, cunoscut sub numele de mutabal.
Catine.ro
Ultimele știri