Antena Căutare

Guvernul promite ajutor pentru românii care vor să meargă în Grecia. Anunțul făcut de Ludovic Orban: „Vom transmite un semnal”

Grecia impune noi restricții românilor, după ce mai mulți turiști au depistați cu noul coronavirus, în vama Kulata. Premierul Ludovic Orban a anunțat că autoritățile române vor transmite un semnal ca toate centrele acreditate să facă teste COVID pentru cei care au sejururi planificate în Grecia.

Guvernul promite ajutor pentru românii care vor să meargă în Grecia. Anunțul făcut de Ludovic Orban: „Vom transmite un semnal”
Guvernul promite ajutor pentru românii care vor să meargă în Grecia. Anunțul făcut de Ludovic Orban: „Vom transmite un semnal” | Profimedia

Premierul Ludovic Orban a declarat că va transmite un semnal ca toate centrele acreditate să facă teste COVID pentru cei care au sejururi planificate în Grecia.

„Mâine dimineaţă, la ora 9,00, am convocat o conferinţă cu toţi prefecţii şi cu toate structurile implicate în lupta anti-COVID şi la această videoconferinţă va fi prezent şi domnul ministru Tătaru şi împreună vom transmite un semnal ca toate centrele care sunt acreditate, şi este vorba de peste 120 de centre acreditate să facă aceste analize, să efectueze aceste analize pentru cei care au sejururi planificate în Grecia”, a spus Ludovic Orban.

Se schimbă regulile de intrare în Grecia! 29 de români și bulgari, depistați pozitiv, la vama Kulata. Ce au anunțat autoritățile elene

Începând cu data de 14 iulie, ora 6,00, toţi cetăţenii străini care intră în Republica Elenă pe cale rutieră prin punctul de trecere a frontierei Kulata - Promachonas sunt obligaţi să prezinte un test molecular cu rezultat negativ privind infecţia cu SARS-CoV-2, prelevat cu maximum 72 de ore înainte, altfel nu le va fi permisă intrarea pe teritoriul grec, a anunţat vineri Ministerul Afacerilor Externe.

De asemenea, trebuie completat în continuare şi formularul online de către turişti, cu cel puţin 24 de ore înainte de intrarea în ţară.

Încă o țară europeană spune „Stop românilor”! Ce restricții drastice au fost impuse. Anunțul, confirmat de MAE

29 de români și bulgari, depistați pozitiv, la vama Kulata

Potrivit iefimerida.gr, 29 de turiști, de naționalitate română și bulgară, au fost depisați pozitiv pentru COVID-19, în urma testelor efectuate vineri, 10 iulie, la vama Kulata.

Redeschiderea restaurantelor - o nouă rundă de negocieri! Ce promisiune a făcut premierul: „Să îmi fie iertat”... Ultimă Oră: Alina Bica, condamnată definitiv la 4 ani de închisoare cu executare, a fost prinsă de poliţişti! În ce țară...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x