Antena Căutare

Guvernul va infiinta o linie telefonica pentru informarea muncitorilor romani din Spania

Guvernul roman va infiinta o linie telefonica pentru informarea muncitorilor romani din Spania, relateaza Mediafax. Lucratorii vor putea afla astfel informatii referitoare la restrictiile pe piata de munca spaniola.



"Din discutiile pe care le-am avut saptãmana trecuta la Madrid cu autoritatile spaniole, dar si cu comunitatile de romani din Spania, am constatat cã exista o stare de confuzie in randul romanilor, legata de modul in care vor fi aplicate aceste masuri si am realizat ca instructiunile de aplicare date de autoritatile spaniole nu sunt foarte clare. In acest sens, am decis infiintarea acestei linii telefonice la care romanii din Spania, dar si din Romania pot suna gratuit in asa fel incat sa nu apara niciun fel de abuzuri pentru cei care se afla acum in Spania", a precizat ministrul Muncii, Sebastian Lazaroiu.

Sebastian Lazaroiu mai spune ca la nivelul ministerelor Muncii din Romania si Spania a fost constituit un grup de lucru care se va ocupa de rezolvarea sesizarilor.

Autoritatile spaniole au anuntat ca vor reintroduce pentru muncitorii romani restrictiile existente inainte de 1 ianuarie 2009.

Citeste si Antena3

Foto: Intact Images

Seful SRI Sibiu a plecat de la locul accidentului fara sa anunte politistii dupa ce a ranit trei oameni... Descinderi in Bucuresti: Sunt vizati contrabandisti de tigari...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x