Căutare Live

Hidrologii, avertizare de ultimă oră: A fost emis COD PORTOCALIU de inundații! Care sunt zonele vizate

Hidrologii au emis, sâmbătă, o avertizare Cod Portocaliu de inundaţii, valabilă până duminică după-amiază, pe cursul inferior al râului Crasna, de pe raza judeţului Satu Mare.

Hidrologii au emis, sâmbătă, o avertizare Cod Portocaliu de inundaţii, valabilă până duminică după-amiază, pe cursul inferior al râului Crasna, de pe raza judeţului Satu Mare.

Conform Institutului Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor /INHGA/, în intervalul 30 mai, ora 14,00 - 31 mai, ora 16,00, pe râul Crasna, sectorul aval s.h. Domăneşti (sector îndiguit), judeţul Satu Mare, se instituie Cod Portocaliu de inundaţii. Se menţin, astfel, nivelurile apelor peste Cotele de apărare ca urmare a propagării viiturilor formate anterior în amonte.

Avertizarea Cod Portocaliu a fost transmisă către: Ministerul Mediului, Apelor şi Pădurilor, Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă, Administraţia Naţională Apele Române, Ministerul Administraţiei şi Internelor, mass-media, S.C. Hidroelectrica S.A., Administraţiile Bazinale de Ape: Someş-Tisa.

În acelaşi timp, hidrologii precizează că, începând de sâmbătă după-amiază, ora 14,00, se ridică avertizarea hidrologică Cod Roşu pentru râul Crasna, pe sectorul Domăneşti-Berveni (sector îndiguit).

Sursa: Agerpres

Polițiștii au rămas muți de uimire! A dispărut de acasă în urmă cu două săptămâni și a fost găsit acum. Unde se afla ace... România, zguduită de un nou seism urmă cu puțin timp! Ce magnitudine a avut cutremurul...
Parteneri
Filme despre sfârșitul lumii. 5 povești apocaliptice pe care trebuie să le vezi
Dacă ești adepta filmelor de acțiune cu scenarii greu de imaginat, ți-am pregătit o listă cu filme despre sfârșitul lumii care să te țină cu sufletul la gură. Am ales pentru tine unele dintre cele mai apreciate producții din toate timpurile cu actori de renume și scenarii pline de suspans.
Catine.ro
Ultimele știri