Antena Căutare

Horoscopul banilor! Acestea sunt cele mai norocoase zodii! Te numeri printre ei?

Astrele au decis ce semne zodiacale au noroc la bani în anul în care tocmai am intrat, iar cei mai fericiți din acest punct de vedere se pare că vor fi leii, fecioarele, capricornii și vărsătorii.

Horoscopul banilor! Acestea sunt cele mai norocoase zodii! Te numeri printre ei?
Tu ce zodie ești?

Astrele au decis ce semne zodiacale au noroc la bani în anul în care tocmai am intrat, iar cei mai fericiți din acest punct de vedere se pare că vor fi leii, fecioarele, capricornii și vărsătorii.

Leu

Reprezentantele acestui semn zodiacal au muncit din greu în anul care tocmai a trecut și sunt pe cale să culeagă roadele acestor eforturi pentru care și-au neglijat familia și viața socială. Este posibil să primești o promovare în primăvară, ceea ce îți va aduce mai mulți bani, desigur. Vei cunoaște oameni entuziaști, cărora le va plăcea să lucreze cu tine. Totuși, vei fi prinsă atât de mult cu jobul, că vei face aceeași greșeală ca în anul precedent și-ți vei ignora viața personală. Începutul verii te va face să te detașezi, să tragi aer adânc în piept și să-și dai seama că banii pe care i-ai obținut cu atâta trudă trebuie cheltuiți ca să te relaxezi alături de familie.

Fecioara

2016 a venit cu idei noi pentru Fecioară. Vei deborda de creativitate și vei reuși să cucerești cu farmecul tău pe cei din jur, chiar și pe cei care te antipatizau. Ideile tale vor fi nu doar apreciate, ci și puse în practică și, drept urmare, răsplătite. În primăvară vei face câteva călătorii pe care le așteptai de multă vreme. Banii de care vei avea parte anul acesta îți vor permite să își satisfaci absolut orice moft. În septembrie, eclipsa de soare, care va fi în Fecioară, va veni cu și mai multe oportunități la locul de muncă, de care vei profita din plin. Vei avea parte astfel, de o dublare a salariului. Va fi, deci, un an al satisfacției profesionale, când îți va surâde norocul pe plan financiar.

Capricorn

În 2016 realizările Capricornului vor fi peste așteptările sale. Munca, meticulozitatea, răbdarea și eforturile tale îți vor aduce recunoașterea mult așteptată. Obiectivele pe care ți le-ai impus, deși nu sunt deloc unele ambițioase, ba dimpotrivă, chiar mărunte, vor fi bifate încet, cu răbdare. Însă le vei bifa la timp, lucrul pe care toată lumea îl va aprecia la tine. Banii vor veni din toate părțile: colaborări, proiecte personale, moștenire sau vânzarea unui teren ori bonusuri la locul de muncă.

S-a aflat secretul! Cum îți dai seama care sunt pungile de chipsuri care conțin bani

Vărsător

Banii pe care îi va primi în luna martie Vărsătorul îi vor permite reprezentantului acestui semn zodiacal să își îndeplinească un vis pe care îl are de multă vreme. Inteligența ta va cunoaște lumina reflectoarelor, vei avea un succes răsunător datorită creațiilor tale, iar câștigurile nu vor întârzia să apară. Te vei remarca, datorită conjuncției dintre Mercur și Pluto, care își va da curaj să-ți verbalizezi ideile strălucite.

Află AICI mai multe detalii!

Iarna s-a dezlănțuit! Weekend de coşmar cu viscol, ger şi zăpadă. Starea drumurilor la această oră... „Blue monday” a venit. Astăzi este cea mai tristă zi a anului!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x