Antena Căutare

Horoscopul zilei, cu Andreea Joita: Vezi ce-ti rezerva astrele pe 4 iunie!

Cu siguranta, nativii din zodia Fecioara se vor bucura de o zi frumoasa, astrele sunt de partea lor. Si Scorpionii vor avea reusite pe toata linia.

Berbecii sunt pusi pe treaba, insa dezorganizarea de care dau dovada ii va impiedica sa termine totul cu succes si in timp util.

Taurii ar fi indicat sa puna punctul pe i in relatiile profesionale si sa faca lumina acolo unde se impune acest fapt.

Gemenii nu vor ezita in a cere ajutorul atunci cand vor avea nevoie de acest lucru. Se anunta o zi cu activitati dificile.

Racii vor avea parte de cateva momente mai tensionate cu persoana iubita. E absolut necesar sa fie calmi pentru a nu lasa lucrurile sa se precipite.

Leii se vor alege cu multe responsabilitati profesionale, iar acest fapt le va da o stare de nervozitate accentuata.

Fecioarele sunt pline de viata, pozitive, iar asta se va reflecta in reusitele familiale. Pe seara, se intrevede o intalnire cu prietenii.

Pentru balante se va ivi sansa de a incheia un contract important, care va contribui la sporirea semnificativa a bugetului.

Scorpionii sunt binedispusi si se vor bucura de succese neasteptate la serviciu. Pe seara, se pot alege si cu ceva bani.

Sagetatorii vor provoca agitatie in jurul lor. Aflarea unei vesti mult asteptate din cursul diminetii ii va face foarte dinamici si cu un debit verbal de necontrolat.

Capricornii vor avea nevoie de sustinere in proiectele de astazi. Nu vor merge toate struna si nervii le vor fi pusi la incercare.

Varsatorii nu se vor da in laturi de la nimic, chiar daca tonusul lor nu va fi unul la limita superioara.

Pestii stau de minune la capitolul inspiratie si vor gasi solutiile optime problemelor de astazi.

Directorul Antenei 1, Sorin Alexandrescu, arestat pentru a nu tulbura ordinea publica... Ce relateaza presa internationala despre arestarea lui Sorin Alexandrescu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x