Antena Căutare

Hotii lui Becali, hoti de lux

Imaginile in care apar doi dintre barbatii care i-au furat masina lui Gigi Becali si demonstreaza ca atacurile nu erau la intamplare. Totul era bine gandit, iar membrii gruparii isi urmareau saptamani la rand victimele.

Gruparea condusa de Sandu Geamanu a folosit acelasi mod de operare la toate cele 7 furturi de autoturisme de lux. Proprietarii erau intotdeauna oameni cu bani dar si cu obiceiuri proaste. Isi parcau masinile, dar lasau cheile in contact. Asa a facut si un cetatean britanic pe 2 iulie 2008. Era a doua lovitura a grupului. Tinel Niculae si Stefan Margean au asteptat ca soferul sa coboare din limuzina. Barbatul a parcat pe bulevardul Ion Mihalache la ora 20 si 30 de minute. A lasat cheile in contact dar si o doamna pe scaunul din dreapta.

Cele doua camere de supraveghere amplasate in zona au surprins cum imediat isi face aparitia Tinel Niculae. Acesta trece prin spatele masinii si revine de doua ori. Nu puteau fura limuzina din cauza doamnei care se uita la televizor. Stefan Margean gaseste rapid o solutie. Se apropie de masina, lasa impresia ca merge mai departe, dar deschide brusc portiera dreapta si ii fura doamnei poseta.

Disperata, femeia coboara si alearga dupa hot. In tot acest timp, Tinel Niculae se urca la volanul masinii si demareaza. Il recupereaza din drum si pe Stefan Margean. Ulterior, actele gasite in masina au fost vandute, potrivit rechizitoriului, prin intermediar, proprietarului masinii.

Pentru 1.000 de euro englezul a primit si actele gasite intr-o alta masina furata anterior de grupare. Pentru ca nu avrut sa mai dea inca 6.000 de euro, barbatul nu si-a mai vazut masina nici pana in ziua de azi. Acum s-a constituit parte civila cu 365.000 de lei, bani pe care spera sa-i recuperze de la hoti.
Pe marginea prapastiei... Diabet, doar pe hartie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 27 septembrie 2024. Marius Elisei și Alex au pierdut 10.000 de RON
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 27 septembrie 2024. Marius Elisei și Alex au pierdut 10.000 de RON Vineri, 27.09.2024, 18:58
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x