Antena Căutare

UPDATE! Iarna a transformat soselele in inchisori! Sute de oameni au ramas blocati intre nameti

Urgia s-a dezlantuit azi-noapte peste Romania. Ninsoarea si viscolul au sters de pe harta sosele si localitati intregi. In nordul Moldovei a fost cel mai rau. In Botosani au fost inchise toate drumurile nationale si judetene. Au fost probleme si in Suceava, Vaslui, Neamt, Dolj si Calarasi. Sute de oameni au ramas blocati in masinile ingropate in zapada. Jandarmii, militarii si drumarii au muncit ore intregi sa ajunga la ei.

Zeci de oameni au ramas blocati intre nameti, pe drumul care leaga Iasiul de localitatea Tibanesti. Dupa ore de asteptare unii si-au abandonat masinile si au pornit pe jos, prin viscol. Cei care nu s-au incumetat sa ia urgia in piept au fost ajutati de armata.

Toate drumurile judetene din Botosani si Suceava au fost inchise. Unii au ramas blocati, altiii nu au mai fost lasati sa plece.

Jandarmii au fost prezenti la datorie si au controlat fiecare masina abandonata ca sa se asigure ca nu a ramas nimeni prizonier. Nici pe drumurile din Dolj n-a fost mai bine. 100 de oameni au ramas captivi intre nameti.

Nici de dimineata nu era mai bine. In Mehedinti, mai multi oameni, printre care si un copil de trei ani, au ramas blocati in masini pe un drum judetean care face legatura intre Drobeta Turnu Severin si Baia de Arama. Oamenii au plecat de acasa inca de la primele ore ale diminetii, insa nici pana la pranz nu reusisera sa ajunga la destinatie.

Foto: Intact Images

Ingerii zapezii: Medici si pompieri si-au riscat vietile ca sa salveze alte suflete... O batrana din Piatra Neamt si nepotul ei au fost la un pas sa arda de vii in propria casa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x