Iarna s-a dezlănțuit! Weekend de coşmar cu viscol, ger şi zăpadă. Starea drumurilor la această oră

 

Ninsori puternice în mai multe regiuni ale țării, în special în partea de sud și sud-est, regiunea care se află și la această oră sub avertizare Cod Portocaliu de vreme rea.

Puteţi furniza şi obţine informaţii despre starea drumurilor la Dispeceratul Comandamentului de Iarnă, la numerele de telefon 021/9360, TEL VERDE 0800.80.9360

UPDATE ORA 20.43 CFR SA: Trenurile circulau pe toate magistralele, la ora 19,00; numărul trenurilor, redus în zonele cu viscol și ninsori

UPDATE ORA 18.54 Circulația pe DN 4 București — Oltenița s-a reluat; se circulă în condiții de iarnă

UPDATE ORA 18.26 Circulația rutieră pe DN 24D, între localitățile Cuca — Vânători, și pe DN 21, limita județului Brăila — Slobozia, închisă

Circulația rutieră pe DN 24D, între localitățile Cuca — Vânători (județul Galați), și pe DN 21, limita județului Brăila — Slobozia, a fost închisă din cauza ninsorii abundente și a viscolului, care au determinat reducerea vizibilității sub 50 de metri și chiar 25 de metri, informează Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România (CNADNR).

UPDATE ORA 17.56 Circulația pe DN 2 Afumați — Urziceni s-a reluat pentru autovehiculele mai mici de 3,5 t

Tronsonul Afumați (județul Ilfov) — Urziceni (județul Ialomița) al DN2 a fost deschis duminică pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mică de 3,5 tone, anunță Centrul Infotrafic.

UPDATE 17.05: Centrul INFOTRAFIC al Poliţiei Române informează că tronsonul Afumați (județul Ilfov)– Urziceni (județul Ialomița) al DN2 a fost deschis pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mică de 3,5 tone.

UPDATE 16.02 Constanța: Mai multe sectoare de drumuri naționale, județene și comunale au fost închise circulației rutiere

Mai multe sectoare de drumuri naționale, județene și comunale au fost închise circulației rutiere ca urmare a vizibilității reduse sub 25 de metri și a depunerilor de zăpadă troienită.

Potrivit ISU Dobrogea, duminică, până la ora 16,00, urmare a condițiilor meteorologice generate de vântul deosebit de puternic și ninsoarea viscolită au fost declarate impracticabile și închise circulației rutiere DN2A Hârșova — Mihail Kogălniceanu, DN22A (Hârșova, Saraiu până la limita județului Tulcea), DN22 Mihai Viteazu ieșirea spre județul Tulcea, DN3 (Vama Ostrov — Băneasa). De asemenea, DJ226 Năvodari — Mihai Viteazu a fost închis, DJ 226B — drum blocat și DJ224 Crucea — Băltăgești — drum blocat.

Mai sunt blocate drumurile comunale: DC 61 Seimeni-Siliștea, DC 70 intersecția cu DN2A — cu satul Crișan, DC 67 Ghindărești-Tichilești și DC86 Sibioara — DN22 limita județului Tulcea — drum închis.

UPDATE ORA 15.45 Trenurile circulă în condiții de iarnă și asigură legătura cu marile orașe; 10 trenuri au circulat între București și Constanța

UPDATE ORA 15.27 Circulația rutieră pe DN 2, între Afumați și Urziceni, și DN 4, între Centura București și Frumușani, închisă

Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România (CNADNR) anunță închiderea circulației rutiere pe DN 2, între Afumați și Urziceni, și pe DN 4, între Centura București și Frumușani, din cauza cauza ninsorii și a viscolului puternic, care au dus la o vizibilitate sub 25 de metri.

De asemenea, traficul rutier a fost suspendat și pe DN 4, km 7+564 — km 20+100, între Centura București — Frumușani, tot din cauza vizibilității scăzute, sub 25 de metri.

Autostrada A2 și alte 21 de tronsoane de drumuri naționale din sudul și sud-estul țării au fost închise, duminică, din cauza ninsorii abundente și a viscolului.

UPDATE ORA 15.08 Giurgiu: Trei drumuri naționale și șase drumuri județene sunt închise din cauza căderilor de zăpadă

ORA: 13.47 DN 2 Buzău — Râmnicu Sărat — limita cu județul Vrancea a fost închis duminică, la ora 13,00, circulației, din cauza căderilor mari de zăpadă și a vântului puternic.

ORA 13.26 Constanța: DJ 226 Năvodari — Mihai Viteazu, închis începând cu ora 13,30

DJ 226 Năvodari — Mihai Viteazu va fi închis circulației, duminică, începând cu ora 13,30, din cauza depunerilor de zăpadă și a viscolului, informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Constanța.

Potrivit sursei citate, mai multe autovehicule au rămas blocate pe acest drum județean.

ORA 13.00 Constanța: Mai multe tronsoane de drumuri, blocate în județ din cauza ninsorii și viscolului

Mai multe tronsoane ale drumurilor din județ sunt blocate duminică, iar intervenția utilajelor este îngreunată din cauza ninsorii și a viscolului, precum și a mașinilor rămase pe carosabil.

"În acest moment, utilajele înaintează foarte greu atât din cauza condițiilor meteorologice, cât și din cauza autoturismelor care blochează partea carosabilă", potrivit unei informări a Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Dobrogea.

Tronsoanele de drumuri comunale DC61 Seimeni — Siliștea, DC70 la intersecția cu DN2A Crișan și DC67 Ghindărești-Tichilești sunt blocate. De asemenea, drumul județean DJ226B Pantelimon la intersecția cu DN2A rămâne în continuare blocat.

ORA 11.37 Infotrafic: Circulația pe DN 2A Urziceni — Slobozia, întreruptă, din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile

Traficul rutier pe DN2A Urziceni — Slobozia, în județul Ialomița, este întrerupt duminică, din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile, anunță Centrul Infotrafic.

''Centrul Infotrafic al Poliției Române informează că, din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile, traficul rutier pe DN2A Urziceni — Slobozia, în județul Ialomița, este întrerupt'', se arată într-un comunicat transmis AGERPRES.

Ora: 11.18: Prahova: Două drumuri județene, închise din cauza viscolului; circulație în condiții de iarnă în tot județul

Ora: 11.04: În Capitală se circulă cu dificultate, dar nu sunt blocaje

Ora: 10.39: Centrul INFOTRAFIC: Circulație în condiții de iarnă pe toate drumurile din județul Olt; mașini avariate de crengi rupte la Caracal și Slatina

Ora: 10.00: Centrul INFOTRAFIC al Poliţiei Române informează că, din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile, traficul rutier pe DN2A Urziceni – Slobozia, în județul Ialomița, este întrerupt.

Ora: 09.30: Centrul INFOTRAFIC al Poliţiei Române informează că din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile, circulaţia rutieră este întreruptă pe Autostrada Soarelui, pe sectorul cuprins între Bucureşti şi Fetești.

De asemenea, nu se circulă pe mai multe tronsoane de drumuri naţionale:

DN2 Afumați – Urziceni – Buzău;
DN2C Costești (jud. Buzău) – Slobozia;
DN2B Spătaru – Buzău și Buzău – limita cu județul Brăila;
DN22 Râmnicu Sărat – limita cu județul Brăila;
DN5B Giurgiu – Ghimpați, în județul Giurgiu;
DN41 Oltenița – Daia (pe sectorul Chirnogi – Căscioarele), în județul Călărași;
DN23B Măicănești – Ciorăști, în județul Vrancea;
DN2N Bogza – Dumbrăveni, în județul Vrancea;
DN3 București – limita cu județul Călărași;
DN4 București – Frumușani.

Din cauza căderilor de pietre, traficul rutier este întrerupt pe DN57 Cozla - Șvinița, în județul Caraș-Severin.

Din pricina viscolului, în județul Argeș, pe DN73 a fost instituită restricție de tonaj (7,5 tone) între municipiul Câmpulung și limita cu județul Brașov.

Potrivit informațiilor primite de la Serviciul de Poliție Transporturi Maritime, sunt suspendate manevrele în porturile de la Marea Neagră (vânt puternic).

De asemenea, Secția Regională de Poliție Transporturi Constanța a informat că, până la ora 13.00, nu vor pleca trenuri din gara Constanța.

______________________


Ora 8.45: Centrul INFOTRAFIC al Poliţiei Române informează că din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile, circulaţia rutieră este întreruptă pe Autostrada Soarelui, pe sectorul cuprins între Bucureşti şi Fetești.

De asemenea, nu se circulă pe mai multe tronsoane de drumuri naţionale:

în județul Buzău: DN2 Buzău — Urziceni, DN2C Costești — Slobozia, DN2B Buzău — Brăila (șoseaua Spătarului), DN22 Râmnicu Sărat — limita cu județul Braila; în județul Giurgiu: DN5B Giurgiu — Ghimpați și în județul Vrancea: DN23B Măicănești — Ciorăști, DN2M Bogza — Dumbrăveni.

Din cauza căderilor de pietre, traficul este întrerupt pe DN57 Cozla — Șvinița, în județul Caraș-Severin, a precizat sursa citată.

Totodată, din cauza ieșirii în decor a unui utilaj de deszăpezire, circulația auto este îngreunată pe DN1A, în zona localității prahovene Cheia.

Potrivit informațiilor primite de la Serviciul de Poliție Transporturi Maritime, sunt suspendate manevrele în porturile de la Marea Neagră (vânt puternic).

De asemenea, Secția Regională de Poliție Transporturi Constanța a informat că, până la ora 13.00, nu vor pleca trenuri din gara Constanța

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe