Căutare Live

Imaginea anului, în Parlamentul României! Ce au descoperit jurnaliștii la sticlele de dezinfectant de pe holuri

Situație incredibilă surprinsă chiar la Palatul Parlamentului! Ce au descoperit jurnaliștii pe mesele aflate pe holuri?

Imaginea surprinsă în Parlamentul României

Nu mai este o noutate faptul că panica i-a cuprins pe români din cauza amenințării coronavirusului. Mulți au mers la cumpărături și și-au făcut provizii serioase de alimente, de frica izbucnirii unei posibile epidemii.

Totuși, autoritățile au sfătuit populația să-și păstreze calmul și să respecte cu sfințenie regulile de igienă, precum spălatul frecvent pe mâini și dezinfectatul.

În numeroase instituții au apărut inclusiv dozatoare de dezinfectant. Acest lucru s-a întâmplat și pe holurile Palatului Parlamentului.

Imaginea anului, în Parlamentul României! Ce au descoperit jurnaliștii la sticlele de dezinfectant de pe holuri

Imagine surprinsă în Parlamentul României

Ce s-a descoperit în Parlamentul României

Angajații au pus sticle de dezinfectant pe mese, pentru ca lumea să își poată igieniza mâinile.

Totuși, un detaliu complet neașteptat i-a surprins pe toți: recipientele au fost lipite de mese cu lipici, cel mai probabil din teama de-a nu fi furate!

Așa cum era de așteptat, poza a ajuns pe internet și a devenit imediat virală, stârnind un puternic val de reacții din partea românilor, care nu au ratat ocazia de-a se amuza copios de faptul că „teama de hoți există inclusiv în Parlamentul României”.

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Pacienta din Timişora confirmată cu coronavirus încă este infectată / Izoleta a fost trimisă după o altă femeie, venită ...
Parteneri
Ana-Maria Calița, despre sinceritate și autenticitate: „Atitudinea unei persoane este cel mai atrăgător lucru al său”
Ana-Maria Calița este una dintre cele mai vesele și mai dezinvolte femei de la noi din țară. Actrița a acceptat invitația echipei noastre și ne-a oferit un interviu plin de amuzament, dar și de momente emoționante. Ana-Maria ne-a povestit câteva detalii din spatele scenei și cum a reușit să facă performanță. Deși pare mereu zâmbitoare, aceasta ne-a mărturisit că lucrurile nu stau întotdeauna așa.
Catine.ro
Ultimele știri