Antena Căutare

Imaginea care a stârnit isterie pe rețelele de socializare, în România! Dezastrul lăsat în urmă de elevii unei școli după o călătorie: ”Când vom începe să transportăm oameni?”

O fotografie în care a fost surprins dezastrul lăsat în urmă, într-un autobuz, de elevii unei școli din Focșani, a stârnit revoltă pe rețelele de socializare. 

O fotografie în care a fost surprins dezastrul lăsat în urmă, într-un autobuz, de elevii unei școli din Focșani, a stârnit revoltă pe rețelele de socializare.

Pentru că săptămâna aceasta se desfășoară ”Școala Altfel”, elevii nu fac ore și au fost duși să viziteze diferite instituții din țară.

Astfel, mai mulți copii de la o școală din Focșani s-au deplasat cu un autocar al unei firme de transport, iar în urmă au lăsat multe gunoaie. Șocat de mizerie, directorul companiei a făcut publică imaginea surprinsă de colegul lui.

”Colegul Ionuț Brăescu, după o ”cursă altfel” cu ”școala altfel” din Focșani. Este cea mai bună oglindă a EDUCAȚIEI din România anului 2018, fie că vorbim despre învățământ sau familie.

Adresez următoarea întrebare: când vom începe să transportăm oameni?”, a fost mesajul lui Cosmin Nicolae.

Fotografia care a adunat rapid peste 10.000 de distribuiri a stârnit reacții acide pe rețelele de socializare.

REZULTATE SIMULARE BAC 2018. Vineri elevii află ce NOTE au luat la simulare bacalaureat 2018... "La revedere, salarii", înainte de Paște! O parte dintre români va rămâne fără bani, în prag de Sărbători. Mie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x