Antena Căutare

Imagini emoționante cu frații care nu au avut posibilitatea să guste niciodată zacuscă:“Pot să iau borcanul să duc la frații mei?”

Unele bucurii mărunte pentru unii sunt binecuvântări pentru alții. Trei copiii fără posibilități au emoționat internetul când au povestit că nu au mai mâncat niciodată zacuscă.

Galerie
Unele bucurii mărunte pentru unii sunt binecuvântări pentru alții. Trei copiii fără posibilități au emoționat internetul când au povestit că nu au mai mâncat niciodată zacuscă. | Captura TikTok

Ce a urmat a fost atât de emoționant încât s-a viralizat în scurt timp pe Tiktok.

Imagini emoționante cu frații care nu au avut posibilitatea să guste niciodată zacuscă:“Pot să iau borcanul să duc la frații mei?”

”E greu cu mâncarea... Trebuie să împărțim așa”, a spus unul dintre copii. Cel mic a explicat: ”Lui o lingură, lui o lingură, mie o lingură”.

Cel mai mare a intervenit: ”La toți câte o lingură, dacă mai este mai punem câte o lingură”.

Articolul continuă după reclamă

Întrebați când au mâncat ultima dată tocană, micuții au întrebat ”ce-i aia tocană?”. În față aveau un borcan plin cu zacuscă și o franzelă.

Mai târziu, cei mici au împărțit pâine și au gustat tocana de toamnă. Încântați de gustul ei, nu s-au oprit și au cerut permisiunea să mai mănânce. Desigur, tot borcanul era pentru ei, așa că s-au putut bucura de el.

Citește și: O bunică imploră să nu fie lăsată să moară în casa care stă să cadă pe ea: ”Vă rog din suflet...”. Cum poate fi ajutată

”Are gust bun. Nu știu a ce, dar are gust bun”, a zis cel mai mare dintre copii. Cei mici au fost ajutați de Misiunea Bucovina, o asociație care a lansat proiectul ”Din roadele toamnei”, prin care sunt realizare mii de borcane de zacusca, care ulterior e donată persoanelor nevoiașe.

”Acest proiect este pentru acei copii care nu au posibilitatea, ca la iarnă, să meargă în cămară, să ia un borcan de tocană, de zacuscă, să îl deschidă, să rupă o bucată de pâine și să guste, să mănânce din el... Vrem să fim alături de aceste familii și de acești copii”, au explicat tinerii care se ocupă de asociația Misiunea Bucovina în clipul de pe Tiktok.

În cel mai recent proiect de acest gen, asociația a realizat 2002 borcane de zacuscă, cu ajutorul oamenilor care au donat legume sau s-au implicat financiar.

”Peste iarnă te bucuri mult de roadele toamnei, consumând cu poftă din cămara plină, dar nu toți oamenii au această împlinire, din cauza bolii, bătrâneții sau a lipsei de teren.”, e mesajul transmis de Misiunea Bucovina.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cum poți ajuta

Asociația Misiunea Bucovina este o organizație creștină evanghelică non-profit, de ajutor umanitar, care oferă suport persoanelor ce au nevoi fizice și nevoi spirituale.

Fondatorul și Președintele organizației este Daniel Ursachi, iar Emanuel Ursachi are funcția de Vicepreședinte. Prin acțiunile lor, Asociația Misiunea Bucovina a ajutat sute de familii, copii și persoane aflate în dificultate, oferind un sprijin concret pentru îmbunătățirea calității vieții acestora​. Mai multe detalii pe site-ul asociației.

  • Banca Transilvania

✔️ RON: RO09 BTRL RONCRT 0668251701
✔️ EUR: RO56 BTRL EURCRT 0668251701
✔️ GBP: RO14 BTRL GBPCRT 0668251701
✔️ USD: RO60 BTRL USDCRT 0668251701

  • Cod Swift BTRLRO22
  • Adresa: Suceava, Vicovu de Sus, Strada Prieteniei, Nr. 19, Cod poștal 727610
  • Telefon: +40756461659.
De ce s-a surpat strada din sectorul 6, București. Un copil a fost la un pas de tragedie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 11 octombrie. Mădălin și Dilinca au câștigat 15.000 de lei pentru Teodor
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 11 octombrie. Mădălin și Dilinca au câștigat 15.000 de lei pentru Teodor Vineri, 11.10.2024, 19:00
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x