Antena Căutare

Imagini înduioșătoare de la înmormântarea lui Sorin Anghel, bărbatul ucis la Padina. Coroanele de flori au umplut zidul casei

VIDEO | Bărbătul din Târgoviște, ucis în acest weekend la petrecerea cu vedete de la Padina, a fost înmormântat. Cei dragi, dar și simpli localnici l-au condus pe ultimul drum, cu lacrimi în ochi.

colaj foto inmormantare Sorin Anghel Galerie
VIDEO | Bărbătul din Târgoviște, ucis în acest weekend la petrecerea cu vedete de la Padina, a fost înmormântat. Cei dragi, dar și simpli localnici l-au condus pe ultimul drum, cu lacrimi în ochi. | Antena 1

Sorin Anghel, bărbatul ucis la petrecerea cu vedete de la Padina, a fost înmormântat marți. Acesta a fost condus pe ultimul drum de cei dragi, dar și o mulțime de oameni care au mers să îi aducă un ultim omagiu la casa lui din Târgoviște.

Bărbatul în vârstă de 40 de ani și-a găsit sfârșitul în noaptea de 10 spre 11 februarie, la o petrecere din Padina, unde a participat alături de soție și alți câțiva prieteni. El s-a stins din viața sub ochii parteneri sale de viață, după ce a fost înjughiat de mai multe ori cu maceta, cu doar câteva zile înainte de ziua lui de naștere.

Citește și: Soția lui Sorin Anghel, bărbatul ucis la Padina, prima declarație despre tragedie. Ce a mărturisit femeia în fața polițiștilor

VIDEO | Primele imagini de la înmormântarea lui Sorin Anghel, bărbatul ucis la petrecerea cu vedete de la Padina

Marti, în jurul orei prânzului, oamenii au început să se strângă în jurul casei lui Sorin Anghel pentru a-l conduce pe ultimul drum. Zeci de oameni au venit să îi aducă un ultim omagiu și în scurt timp, zidul casei a devenit neîncăpător pentru coroanele de flori cu mesaje de regret etern.

Apropiați sau doar localnici înduioșați de modul odios prin care bărbaul și-a pierdut viața au venit să îi aprindă câte o lumânare. Cortegiul funerar s-a întins pe cațiva metri, iar mașina mortuartă a fost, de asemenea, umplută de și mai multe coroane.

„A fost ca fiul meu, a fost un om extraordinar, n-a să mai găsească firma un om ca el!”, a spus una dintre femeile care a participat la înmormânarea lui Sorin Anghel, bărbatul ucis la Padina, pentru observatornews.ro.

Sorin Anghel a fost înmormânat cu doar 2 zile înainte să își sărbătoarească ziua de naștere

Sorin Anghel a fost omorât cu doar câteva zile înainte de ziua lui de naștere. Tatăl a doi copii urma să împlinească 41 de ani pe data de 15 februarie, dar în schimb a fost condus pe ultimul drum.

Citește și: Cum a reacționat sora lui Sorin Anghel când a dat nas în nas cu presupușii criminali ai fratelui său. Gestul îndurerat al femeii

Conform raportului preliminar al legiștilor, agentul de pază a fost lovit de 6 ori cu maceta și pentru că a pierdut mult sânge a decedat înainte ca ambulanța să ajungă la locul tragediei.

Cu toate acestea, la mai bine de 72 de ore după ce bărbatul a fost ucis în timpul petrecerii cu vedete, arma crimei este de negăsit. Mai mult, surse din anchetă spun că, de fapt, nu ar fi vorba de nicio macetă, transmite sursa menționată anterior.

În același timp, cei trei suspecți, fiii vrăjitoarei Sidonia şi membri ai clanului Fabian, au fost arestaţi.

Un tânăr spune că are un salariu de 40.000 de lei pe lună, pentru un job pe care nu-l vrea nimeni. Cu ce se ocupă... Ce primesc donatorii de sânge în 2024 în România. Valoarea tichetelor a crescut față de anii trecuți...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x