Antena Căutare

Crina și fiul ei, Darius, morți în urma deratizării, conduși pe ultimul drum. Soțul, sfâșiat de durere: ”Vinovații să plătească!”

Crina Bota, tânăra moartă după deratizarea făcută în blocul în care trăia, și fiul ei, Darius, de doar trei ani, sunt conduși pe ultimul drum. Mitropolitul Banatului este cel care a suportat toate costurile necesare înmormântării. 

Crina și fiul ei, Darius, morți în urma deratizării, conduși pe ultimul drum. Soțul, sfâșiat de durere: ”Vinovații să plătească!”
Crina și fiul ei, Darius, morți în urma deratizării, conduși pe ultimul drum. Soțul, sfâșiat de durere: ”Vinovații să plătească!” | Opinia Timișoarei

Imagini dramatice au fost surprinse joi după-amiază, la Timișoara, unde femeia de 29 de ani și copilul ei de trei ani sunt înmormântați. Mitropolitul Banatului a intrat în Cimitirul Stuparilor cu brațele încărcate de flori și cu ochii în lacrimi.

De asemenea, zeci de oameni, rude și cunoștințe ori chiar simpli timișoreni, au venit să le aducă un ultim omagiu celor doi.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Tatăl micuțului, abia ieșit din spital, cu sufletul sfâșiat de durere, nu s-a dezlipit de la căpătâiul copilului și al soției pe care i-a pierdut.

Gâtuit de emoție și suferință, fratele femeii, ajuns și el la înmormântare, a spus că nu-și dorește decât să se facă dreptate, iar cei vinovați de tragedie să plătească.

Nouă polițiști, primii care au intervenit, la spital


Nouă polițiști, primii care au intrat în blocul în care au murit trei persoane, au ajuns la spital de urgență, după ce s-au confruntat cu stări de rău și dureri de cap. Nouă polițiști, primii care au intrat în blocul în care au murit trei persoane, au ajuns la spital de urgență, după ce s-au confruntat cu stări de rău și dureri de cap.

De asemenea, o echipă mobilă din cadrul Ministerului Apărării Naţionale se află joi la Timişoara pentru a acorda sprijin autorităţilor locale în vederea confirmării prezenţei unor substanţe chimice toxice industriale în cazul incidentului de la sfârşitul săptămânii trecute, când trei persoane au decedat, iar alte câteva zeci au ajuns la spital în urma dezinsecţiei efectuate într-un bloc.

Monica Anisie, ministrul Educației, anunț despre clasa pregătitoare. Se va desființa sau nu?... Arhidieceza Romano-Catolică de Bucureşti are un nou arhiepiscop mitropolit. IPS Ioan Robu a renunţat la oficiu după 36 d...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x