Antena Căutare

Imaginile groazei cu autocarul luat de tornadă la Dragalina! Victimele au filmat totul (VIDEO)

Apar imagini dramatice cu momentul în care autocarul care circula ieri pe Drumul Naţional 21 a fost răsturnat pe câmp de tornadă!

Apar imagini dramatice cu momentul în care autocarul care circula ieri pe Drumul Naţional 21 a fost răsturnat pe câmp de tornadă!

Cei 40 de pasageri care erau la bord nu au realizat iniţial că tornada le-a întrerupt drumul şi au crezut că şoferul a provocat un accident. În imagini se vede cum, după doar câteva secunde, vârtejul loveşte maşina grea de 20 de tone şi o aruncă pe câmp.

Joi, reprezentanţii DSU şi ANM se întâlnesc pentru a stabilil procedurile în astfel de situaţii extreme.

FILMARE CU MOMENTUL ÎN CARE AUTOCARUL ESTE LUAT DE TORNADĂ

Potrivit reprezentanţilor ISU Călăraşi, în cazul autocarului aruncat pe câmp de vântul puternic a fost activat planul roşu de intervenţie, la faţa locului acţionând echipaje ale ISU Călăraşi şi ISU Ialomiţa, precum şi trei echipaje ale serviciului de ambulanţă.

În total, patru oameni au ajuns la spital, unul având traumatisme severe. Accidentul s-a produs în localitatea Constantin Brâncoveanu.

Botoşani: Un tânăr fără permis de conducere a fost reţinut după ce a dat cu maşina peste un bărbat şi a fugit de la locu... O ajutăm cu un share? O mamă vrea să invite la nuntă pe cei care au primit organele fiului ei mort. ”O îmbrățișare, atât...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x