Antena Căutare

Important! Iată cum va extrage Poliția Română TOATE DATELE din telefonul tău! Acestea sunt mărcile cele mai expuse!

Poliția Română a achiziționat aplicații și echipamente care, susține instituția, vor ajuta la deblocarea oricărui telefon mobil de pe piață

Poliția Română a achiziționat aplicații și echipamente care, susține instituția, vor ajuta la deblocarea oricărui telefon mobil de pe piață.

Cei de la playtech.ro scriu despre o serie de aplicații și echipamente pe care Poliția Română le-a achiziționat prin licitație de la trei companii românești. Astfel, firmele Dataware Consulting, Pragma Computers și Chrome Computers sunt cele trei nume care oferă suportul necesar Poliției. Aplicațiile vor primi constant update-uri, astfel încât să funcționeze și cu cele mai noi smartphone-uri care apar pe piață.

Prin intermediul noilor soluții, Poliția susține că va putea accesa și extrage date din telefoane produse de companii precum Apple, Samsung, Asus, Acer, BlackBerry, Huawei, Lenovo, LG, Nokia, Philips, Motorola, Vertu, ZTE și Sony. De asemenea, și replicile de astfel de telefoane sunt o țintă la fel de ușoară în ceea ce privește extragerea de date.

Aplicațiile pe care Poliția le va folosi, începând cu sfârșitul lunii aprilie, au fost cumpărate pentru suma de 960.628 de lei, fără TVA. Astfel, Dataware Consulting obține 531.085,10 lei, Pragma Computers primește 343.218,61 de lei, iar Chrome Computers, 86.324,98 de lei.

Articolul continuă după reclamă

Cu ajutorul celor 38 de aplicații și sisteme informatice, Poliția speră că va putea debloca telefoanele care au parolă. De asemenea, se presupune că Poliția va putea obține date de pe smartphone-uri, chiar dacă acestea au fost șterse în prealabil. Informații precum mesajele trimise sau primite, jurnalul de apeluri, date de geolocație, dar și fișierele multimedia vor putea fi accesate cu ajutorul aplicațiilor pe care cele trei firme le oferă Poliției.

Având în vedere că pentru deblocarea unui iPhone guvernul american a solicitat ajutorul unei reputabile firme israeliene, noi ne permitem să fim sceptici în legătură cu anunțul Poliției Române. În plus, dintre cele trei firme, dacă ar fi să judecăm pe baza site-urilor de prezentare, numai una dintre ele știe ce înseamnă programarea.

Am solicitat un punct de vedere de la fiecare dintre cele trei companii, în vederea obținerii mai multor detalii. Când acestea vor răspunde, vom face update-uri articolului. Până la ora publicării articolului, niciuna dintre cele trei firme nu a oferit un răspuns.

Veste bună! Românii primesc bani chiar înainte de Paște!... Meteorologii, anunț de ULTIMĂ ORĂ! Se schimbă VREMEA la finele săptămânii! Veștile sunt DEZASTRUOASE!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam Sambata, 01.06.2024, 15:04
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x