Live acumFilm: O bucla in timp
Prime Time 20:00Film: Homefront: Orasul fara legi

Incendiat de soție pentru că a vrut s-o părăsească, bărbatul a murit pe patul de spital. Medicii sunt uimiți de reacția criminalei

Bărbatul incendiat de soție, după ce i-a mărturist că o va părăsi pentru amantă, a murit pe patul de spital, dupâ zile întregi de agonie. Ce se va întâmpla acum cu femeia răzbunătoare.

Bărbatul incendiat de soție, după ce i-a mărturist că o va părăsi pentru amantă, a murit pe patul de spital, după zile întregi de agonie. Ce se va întâmpla acum cu femeia răzbunătoare.

Gelozia și alcoolul nu fac casă bună. În urmă cu câteva zile, un bărbat a ajuns în stare critică la Spitalul Județean Baia Mare. Fusese incendiat, de propria soție.

O ceartă între soți, pe fondul consumului de alcool, a luat o turnură cumplită, în momentul în care bărbatul și-a anunțat nevasta că vrea să o părăsească pentru amantă. Orbită de furie, femeia a aruncat benzină pe el și i-a dat foc.

Bărbatul a ajuns la spital cu arsuri grave pe mai mult de jumătate din suprafața corpului. În urma incidentului,soția acestuia a fost internată la Secţia de Psihiatrie a Spitalului Municipal Sighetu Marmaţiei.

DUPĂ ZILE DE AGONIE, BĂRBATUL A MURIT

Acum, femeia este acuzată de omor. În cursul zilei de vineri, 20 septembrie, magistrații au decis ca aceasta să își petreacă următoarele 30 de zile în arest.

„Pentru a dispune măsura arestării preventive, instanţa a reţinut că în cauză există indicii temeinice care să justifice presupunerea că inculpata, în data 16.09.2019, în jurul orei 23.00, pe fondul unor probleme familiale, a aruncat asupra soţului ei benzină şi i-a dat foc cu o brichetă, cauzându-i leziuni corporale în urma cărora acesta a decedat două zile mai târziu”, au arătat judecătorii maramureşeni.

REFUZĂ SĂ VORBEASCĂ CU MEDICII

„A intrat într-un fel de blocaj psihic specific persoanelor care trec prin astfel de tragedii umane. A refuzat să comunice şi cu medicii, dar şi cu anchetatorii”, citează Adevărul.

Recomandari