Live acum
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

Incendiu violent în zona Metalurgiei din București! Pompierii intervin cu zeci de de autospeciale

Incendiu puternic în sudul Capitalei. Mai multe autospeciale ale pompierilor intervin să stingă focul care a cuprins două hale din zona Metalurgiei!

Incendiu violent în Bucureşti, la două hale din zona Metalurgiei

UPDATE: Numărul echipajelor care intervin la incendiu a fost din nou suplimentat, în prezent lucrându-se cu 24 de autospeciale. De asemenea, au fost trimise în zonă echipaje medicale.

Autorităţile au transmis populaţiei mesaj prin sistemul RO-Alert, cerându-le bucureştenilor să nu se apropie de locul intervenţiei, să se protejeze şi să lase libere căile de acces pentru maşinile de interbenţie. Incendiul se manifestă în continuare cu mari degajări de fum.

citește și: Imagini cu incendiul ce a izbucnit la două hale de pe Bulevardul Metalurgiei din București

ISU Bucureşti-Ilfov a transmis că în interior sunt depozitate, paletizat, alimente în ambalaje de plastic.

ȘTIRE INIȚIALĂ:

Un incendiu puternic se manifestă, duminică, la două hale cu ambalaje din Bucureşti, (Bulevardul Metalurgiei) pe o suprafaţă de 1.500 de metri pătraţi. Pompierii intervin cu 20 de autospeciale şi există risc de extindere la o hală de 1.000 de metri pătraţi şi la o clădire de birouri.

citește și: Primele imagini din interiorul halei incendiate, de pe Bulevardul Metalurgiei din București | VIDEO

INCENDIU LA DOUĂ HALE DE PE BD. METALURGIEI

Pompierii au stabilit că este necesară suplimentarea echipajelor.

”Intervin 20 de autospeciale de stingere”, a transmis ISU Bucureşti-Ilfov.

Circulaţia în zona Metalurgiei a fost oprită pentru a permite intervenţia pompierilor.

”Incendiul afectează două hale de câte 750 de metri pătraţi care sunt lipite una de cealaltă. Incendiul este în mijloc, dar este cu riscul de a se extinde spre o hală de o mie de metri pătraţi, ce este lipită de cele două, dar şi la o clădire de birouri. Deci există risc de extindere”, a anunțat Raed Arafat, şedul DSU.

Potrivit acestuia nu sunt victime:

”Nu sunt victime. Înţeleg că în cele două hale există ambalaje, este o fabrică de icre care are acolo depozitate ambalaje”, a mai precizat şeful DSU.

Recomandari